reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Hej dziewczyny, ja wstałam, z ledwością wcisnęłam w siebie śniadanie, teraz odpoczęłam troszkę i ruszam się przejść do sklepu na jakieś małe zakupki :) Wczoraj przystroiłam mieszkanko i ubrałam choinkę :) Zaczyna się ten klimat tylko szkoda że nawet troszkę śniegu nie ma.... :(

reklama
Hej kochane bardzo sie ciesze ze na wizytach wszystko ok i juz nie moge sie doczekac swojej. Co do wózków i calej wyprawki proponuje zalozyc osobny watek zeby pierworudką bylo łatwiej sie polapac co tak naprawde jest potrzebne.

U mnie dzis nastruj fantastyczny bo wczoraj poszlam spac z córą po 20 i wstałam wypoczeta milego dnia wam zycze

Hej dziewczyny,
Wczoraj dowiedziałam się, że wkrótce zostane mamą. Bardzo się z tego cieszę, staraliśmy się przez 4 cykle. pojawiła się bardzo blada kreska, dzisiaj juz wyrazna, byłam tez zrobić betę i czekam do jutra na wynik. Cały czas jestem w szoku mimo, że ciąża była zaplanowana to ciężko mi uwierzyć że to się stało, może przez brak typowych ciążowych objawów...

Witam nowe mamuśki...

Wczoraj byłam na wizycie...pojawił się pęcherzyk więc jest ok. Jest mniejszy niż w poprzedniej ciąży na tym etapie ciąży, ale ważne ze jest.
Dostałam zwolnienie na miesiąc. Przy następnej wizycie powinno już bic serduszko, więc będę mieć założona kartę ciąży...
Cieszę się i oby wszystko było teraz dobrze, a fasolka niech zdrowo rośnie

mrs_hermit gratuluje! ty chyba byłaś na wątku na staraczkach na 2016? :)

kasia181 u mnie to samo. Syf, kiła i mogiła. W ogóle nie mam weny do sprzątanioa.

babina, a który to tydzień i jaka wielkość. Super, że dobre wieści :*

reklama
Do góry