reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Kropka gratulacje, duży już ten Twój maluszek :)
Co do wózka, z córka miałam właśnie x-landera ale jakoś nie byłam za bardzo zadowolona i juz dawno sprzedałam bo od wiosny spacerujemy na nóżkach. Gondola była ok, duża wysoka ale spacerówka porażka. Miała takie zapadlisko gdzie nawet po włożeniu poduszki czy kocyka córce nie było za wygodnie. Teraz spodobał mi się Navington Caravel ale zobaczymy na razie nie oglądam, to stanowczo za wcześnie :)
Miałam mieć jutro wizytę ale zmarł lekarz z przychodni i zmienili termin na przyszłą środę, może to i dobrze bo miałam obawy, że jeszcze może nie będzie widać serduszka :) Za to poszłam do rodzinnej i dała mi skierowanie na tsh, ft4, morfologię, mocz, cukier, aspat, alat, żelazo i fosfolipidy :) To nasza dobra znajoma i nie robiła problemu. Także na wizytę pójdę ze świeżymi badaniami i jasna sytuacją :) Czy któras z was ma bardzo wysoki poziom żelaza?

O taki :)

Załączniki

• 1450292386124.jpg
    1450292386124.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 43
ja uzywam pharmaceris na brzuch , uda i posladki i specjalny do [piersi.
a wozek mam po malej wiec nie bede nowego kupowala- czeka w piwnicy :)

2_wozek_jedo_fyn_4ds_3_w_1.jpg
images

dokladnie taki mami taki kolor

ja uzywam pharmaceris na brzuch , uda i posladki i specjalny do [piersi.
a wozek mam po malej wiec nie bede nowego kupowala- czeka w piwnicy :)

2_wozek_jedo_fyn_4ds_3_w_1.jpg
images

dokladnie taki mami taki kolor
Też mam jedofyn i uważam że jest genialny. Nie nadaje się do wnoszenia na 4 piętro, ale można go praktycznie w miejscu obrócić (np. w windzie), a jak jeździłam po rozwalonej drodze to amortyzatory się super sprawdzały. No i duży koszyk na zakupy ma;)

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

reklama
Jak pracuje to nie jestem w stanie Was nadrabiać. Byłam wczoraj na wizycie. Jestem zawiedziona. Lekarz miał mega kiepski sprzęt więc kropek był ledwo co widoczny. Spoko. To nie jego wina. Ale na następną wizytę kazał przyjść... w 13tc! Czyli za 6tyg! A my nawet nie po słuchaliśmy serduszka... Tak więc w niedziele lece na tydzień do UK na święta a nie mam lekarza który poprowadzi moją ciążę:D Ide do wyra i spróbuję nadrobić co napisalyscie:)

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Do góry