reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Mami-ja pietwsza poronilam ale u nas większość rodziny tez nie wie,ale oglad wozko itp. Ale ja oglądam wozki nawet jak nie planuje ani nie spodziewam się dziecka.
Okasia ja tez popatrz sobir na cosatto,icandy,quinny te wszystkie sa chyba lekkie i takie zgrabne
Okasia ja tez popatrz sobir na cosatto,icandy,quinny te wszystkie sa chyba lekkie i takie zgrabne
okasia
Fanka BB :)
Happy Dzięki za podesłanie nowych inspiracji, oprócz quinny nie znałam żadnej z tych marek. Casatto ma świetne wzory. Ostatnio panuje moda na smutne kolory wózków, a chciałabym żeby wózek był bardzo dziecięcy, wesoły, kolorowy. Chciałam ewentualnie później dokupić akcesoria, które by go trochę rozweseliły.
I jeszcze jedno pytanie. Co stosujecie na rozstępy. Ja mam straszną skłonność do ich powstawania, już nabyłam kilkanaście nowych sztuk, więc czas pożegnać się z dotychczas stosowanym nieskutecznym balsamem. Wcześniej stosowałam palmersa, ale ta czekolada z rana wystawia moje samopoczucie na próbę. Właśnie czytam dobre opinie o elancyl, może ktoś stosował?
I jeszcze jedno pytanie. Co stosujecie na rozstępy. Ja mam straszną skłonność do ich powstawania, już nabyłam kilkanaście nowych sztuk, więc czas pożegnać się z dotychczas stosowanym nieskutecznym balsamem. Wcześniej stosowałam palmersa, ale ta czekolada z rana wystawia moje samopoczucie na próbę. Właśnie czytam dobre opinie o elancyl, może ktoś stosował?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Okasia-sprawdz jeszcze obaby wózki,na rozstępy oliwka i bepanten
Kurczę ja po pierwszej ciazy mam mega rozstępy na brzuchu (( mimo ze regularnie smarowałam sie rożnymi specyfikami. Bio Oil, palmers, oliwki... U mnie nie pomogło chyba w genach to juz mam. Słyszałam dużo o oleju kokosowym na rozstępy. Ponoć fajnie nawilża można go nawet jeść heh
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja przytylam 20kg i zero rozstepow a do niedawna idealny brzuch...teraz mam juz malutka kuleczke...az strach ze tak szybko widać
aneta_ck
Fanka BB :)
Mami ja uzywam oleju kokosowego zamiast balsamu u siebie i u mlodego zamiast oliwki czy mleczka. Synek ma Neurodermitis , strasznie sucha skórę. Gdyby nie on to bysmy polegli . Jak urodze to nie bede niczego innego poza nim uzywac.
reklama
Aneta to super, olej kokosowy uchodzi za najzdrowszy na świecie. Tez przy drugim dziecku będę go używać zamiast oliwki i na dodatek obłędnie pachnie jak dla mnie
Ja przytyłam uwaga... 30 kg w pierwszej ciazy... Mega dużo... Strasznie spuchlam, pociłam sie po porodzie jak świnia ze tak sie wyrażę szczególnie w nocy. Tak jakby ktoś kubeł wody na mnie wylał... Pewnie dlatego tez rozstępy mam, za dużo przytyłam po prostu. Na szczescie wszystko zrzuciłam, karmiłam piersią i ćwiczyłam i nawet lepiej teraz wyglądam niz przed hehe startuje z wagi 58 kg, ciekawe ile tym razem przytyje. Na pewno nie będę juz tyle jeść co w pierwszej ciazy zmądrzałam trochę hehe
Ja przytyłam uwaga... 30 kg w pierwszej ciazy... Mega dużo... Strasznie spuchlam, pociłam sie po porodzie jak świnia ze tak sie wyrażę szczególnie w nocy. Tak jakby ktoś kubeł wody na mnie wylał... Pewnie dlatego tez rozstępy mam, za dużo przytyłam po prostu. Na szczescie wszystko zrzuciłam, karmiłam piersią i ćwiczyłam i nawet lepiej teraz wyglądam niz przed hehe startuje z wagi 58 kg, ciekawe ile tym razem przytyje. Na pewno nie będę juz tyle jeść co w pierwszej ciazy zmądrzałam trochę hehe