reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Pewnie że będzie dobrze:) . Widzę że rozkręcił się temat wózków. To ja dam trochę inną perspektywę - chusty do noszenia!:) Nie mogę się doczekać, aż groszek siedzący w brzuszku zacznie chodzić to... sprzedam tą wielką kolumbryne. O ile nie wcześniej;) Wózka aktualnie używam raz w miesiącu:( Ala ma 17miesięcy. Wolę ja do chusty/nosidełka wrzucić niż brać wózek[emoji14] Szybciej, bez jeczenia i przyjemniej. Mamy parasolke. Ale z niej też nie korzystamy. Odkąd córa nauczyła się chodzić to wózek jest passe[emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Madzix-dla mnie znowu nosidla i chusty ro zło...wole wózek ;)
No ja bez chusty nie wyobrażam sobie życia i nie wiem jak to robią mamy które chust nie mają;) Ale ile mam i ile dzieci tyle zdań i opinii. Wiem że są mamy które wózków nie mają zupełnie, a ja jednak sobie tego nie wyobrażam. Szczegółnie przy nie chodzącym dziecku[emoji14]

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Zawsze chciałam wypróbować chusty bo dużo pozytywnych opinii sie słyszy, ale... Przerażało mnie jakos wiązanie. Nie chciało mi sie w to bawić powiem szczerze, a wygodniej mi było dać małego do wózka :) młody w lutym 2 lata skończy a wózek nadal używany, czasem nawet zaliczy w nim drzemkę wiec u nas sie nadal sprawdza :) chociaz coraz cześciej idziemy na spacer z rowerkiem, to zależy ;) mieliśmy na początku tez szelki do noszenia, raz użyliśmy jakos nie bardzo wygodne były... Wózek mamy emmaljunga na pompowanych kołach, rewelacja nie zamienię na żaden inny. A z gondola mamy inny chyba firmy ABC piankowe koła, brak amortyzacji.. Masakra ale nie będziemy kupować nowego, w gondoli i tak za długo nie bedzie.

Dziewczynki jestescie kochane!

Innym ktore takze widzialy Dzis swojego maluszka Gratulacje!!!!! :) :*

Happymum- dawaj zdj brzuszku na watek ze zdjeciami :)

Ja lece ziolkac... Jutro jedziemy do Pl I wstaje OK 4.30-5 nic nowego dla mnie ale Dzis duzo emocji I jestem padnieta :)

Milych snow! Dobranoc!

reklama
Hej! :) i jak tam samopoczucie z rana? Ja zjadłam bardzo obfite śniadanie a teraz sie mecze i cofa mi sie wszystko... Taka pazerna byłam to teraz cierpię. Dziś wpadają znajomi i zaraz karpatka zrobię, bo nie mam innego pomysłu, a jej dawno nie jedliśmy. Jakie macie plany na dziś? ;)

Do góry