reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aneta- no tamtego cena mnie przeraza bo zq to mam całą wyprawkę.
Fajne wózki
Fajne wózki
aneta_ck
Fanka BB :)
Na prawdę jestem zadowolona za ta cene juz jeździmy dwa lata i jest git. Najwiekszy plus to to jak sie prowadzi. Fajnie lekko i lekki jest aluminiowy. Sama gopo schodach znosilam z dzieciem w środku. A ze często pecha mam iwinda na dworcach nie dziala to po schodach zapierniczam no ale kto co woli
Kropka gratulacje!!!! Ale duży bąbelek juz
Wcale nie miałam zamiaru nikogo straszyć, ze brak mdłości oznacza cos złego. Wcale tak nie napisałam. Chodziło mi, ze przez pare dni męczyły mnie mdłości, a wczoraj czułam sie nagle super. Czyli zanik objawów. To jest forum wiec mam prawo napisać jak jest u mnie prawda? na szczescie mdłości znowu sie pojawiły.
O wózku to ja nawet nie myśle teraz, mam jeszcze sporo czasu przygotowania rusza pełna para jak ciąża bedzie bezpieczna
Wcale nie miałam zamiaru nikogo straszyć, ze brak mdłości oznacza cos złego. Wcale tak nie napisałam. Chodziło mi, ze przez pare dni męczyły mnie mdłości, a wczoraj czułam sie nagle super. Czyli zanik objawów. To jest forum wiec mam prawo napisać jak jest u mnie prawda? na szczescie mdłości znowu sie pojawiły.
O wózku to ja nawet nie myśle teraz, mam jeszcze sporo czasu przygotowania rusza pełna para jak ciąża bedzie bezpieczna
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Mami-ja z kolei oglądam bo nie wierze w zabobony typu "bo zapeszysz"
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja nie ale o x-lander slyszalqm duzo dobrych opini ale mi sie nie podoba wizualnie
reklama
Ja wole dmuchać na zimne. Tak samo jak nikt o ciazy nie wie oprócz rodziców i przyjaciółek. Nie chce tego ogłaszać bo to zdecydowanie za wcześnie na chwalenie sie. Bedzie czym sie chwalić jak będę po pierwszym trymestrze wtedy na pewno poinformujemy rodzine i znajomych. Moze jestem taka ostrożna dlatego ze w pierwszej ciazy miałam straszne początki... Ciąża zagrożona, olbrzymi krwiak, krwotoki i plamienia... Cały pierwszy trymestr przeleżałam. Po tym wszystkim boje sie jak cholera. Oby tym razem było wszystko ok..