reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Kropka ale śliczny maluszek . :) Ja nie wiem jak do 5 stycznia wytrzymam spróbuję mężusia wyciągnąć na prywatne usg ale nie wiem czy mi się to uda :(

reklama
Nie moge znalezc idealnie takiego jak moj ale cos w tym stylu. Jedyny minus to ze dwuczęściowy byl ten wozek.

Załączniki

• 1450286266771.jpg
    1450286266771.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 52
  • 1450286279059.jpg
    1450286279059.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 49
  • 1450286291727.jpg
    1450286291727.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 52
Na prawdę jestem zadowolona za ta cene juz jeździmy dwa lata i jest git. Najwiekszy plus to to jak sie prowadzi. Fajnie lekko i lekki jest aluminiowy. Sama gopo schodach znosilam z dzieciem w środku. A ze często pecha mam iwinda na dworcach nie dziala to po schodach zapierniczam:D no ale kto co woli ;)

Kropka gratulacje!!!! Ale duży bąbelek juz :)
Wcale nie miałam zamiaru nikogo straszyć, ze brak mdłości oznacza cos złego. Wcale tak nie napisałam. Chodziło mi, ze przez pare dni męczyły mnie mdłości, a wczoraj czułam sie nagle super. Czyli zanik objawów. To jest forum wiec mam prawo napisać jak jest u mnie prawda? :) na szczescie mdłości znowu sie pojawiły.
O wózku to ja nawet nie myśle teraz, mam jeszcze sporo czasu :) przygotowania rusza pełna para jak ciąża bedzie bezpieczna ;)

reklama
Ja wole dmuchać na zimne. Tak samo jak nikt o ciazy nie wie oprócz rodziców i przyjaciółek. Nie chce tego ogłaszać bo to zdecydowanie za wcześnie na chwalenie sie. Bedzie czym sie chwalić jak będę po pierwszym trymestrze :) wtedy na pewno poinformujemy rodzine i znajomych. Moze jestem taka ostrożna dlatego ze w pierwszej ciazy miałam straszne początki... Ciąża zagrożona, olbrzymi krwiak, krwotoki i plamienia... Cały pierwszy trymestr przeleżałam. Po tym wszystkim boje sie jak cholera. Oby tym razem było wszystko ok.. :)

Do góry