reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Matusiak witaj :)
Przerasta mnie pełna wersja babyboom hehe:D asiunia musisz dzialac sama. Ja bym po prostu na mamach sierpniowych założyła nowy wątek, nazwala go jakos kazdy by tak o sobie napisal jak sugerowalas. Co Wy na to dziewczyny?

7u22dqk3njt0js8a.png

reklama
Sierpniowe mamusie 2016 :) Nick Wiek Skąd jestem Dzieci Termin porodu Płeć

Asiunia1988 27 Podlasie córka luty 2014 10.08.2016 ------
Kropka1985 29 Szwecja -------- (Wpisze po wizycie u lekarza :))

Kochane, ja juz po wizycie u lekarza. Jestem juz w lozku, wiec pisze. Poki co jest malutka kropeczka. Moj Aniolek Kochany. Nastepna wizyta za miesiac, wowczas PaniDr zalozy mi karte i zleci badania. Poki co nic :-) Tylko kwas foliowy mam zazywac. I zadnych witamin. Troche jestem w szoku, ze zadnych badan, ale tsh zrobie :-)

Ja się też dopisze do listy ale dopiero po usg. Taka jakaś zaboboniasta jestem.

Basienka zazdroszczę że już coś widziałaś. W którym tygodniu jesteś?

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

ja tez wpisze sie po usg ok?

wstalam chociarz wcale mi sie nie chcialo- mala do szkoly musze zaprowadzic. teraz pije kawke i non stop ziewammmmmmmmmm

reklama
Do góry