reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

W sumie nie ponyslalan jak to moze na stronie wygladac. Praktycznie nie korzystam z komputera i na aplikacji tylko jestem wiec nie wiem nawet jak to wyglada

reklama
Asiunia jasne że spróbuję tylko jak młody zasnie bo do kompa musze sie dostać. Jak da rade to dzis popatrze. Jak nie to możemy po prostu tak jedno pod drugim wpisywać.

Mama2016 hej. Ja do pracy chodzi, ale z checia bym poszla na l4 bo juz nam dosyc. ;)

Okasia bedzie dobrze! Trzymam kciuki!

Ja w srode do gin, a tez nie mam zadnych objawow .. i nie wiem co myslec, ale na pewno jest ok! W pierwszej ciazy tez zadnych objawow nie mialam. :)

Ja żadnych mdłości nie mam i w pierwszej ciąży też nie miałam, teraz tylko piersi mega mi urosły.
Okasia głowa do góry!

Tak mi sie wlasnie wydaje kassia181. Fakt faktem ciaza jest teraz tylko trzymam kciuki zeby za daw tyg było serduszko i musze jakos ten czas przetrwać.

Dziewczyny czy wy pijecie kawę? Normalnie mam taka ochotę ze nie moge wytrzymac. Pije tak jedna na dwa dni bo nie daje rady.

Ja organiczyłam się do jednej kawy dziennie, ale z mleczkiem rozpuszczalną

Witam, miałam już jedną wizytę u lekarza ale za bardzo jeszcze nic nie było widać jedynie pokazał mi malutką plamkę na monitorze, ale w 100% potwierdzi się teraz 21.12 gdyż mam kolejną wizytę, więc prawdopodobnie dołączę do Sierpniowych Mam . A w dodatku będę musiała radzić sobie z tym wszystkim poza granicami naszego kraju :( Trochę się tego obawiam....

No to super, aż lżej na serduchu :-p
Z własnych obliczeń wychodzi mi że dzisiaj jest 6 tydzień i 3 dzień zobaczymy czy lekarz potwierdzi moją datę porodu, już się nie mogę doczekać wizyty :)

Ostatnia edycja:
reklama
Matusiak witaj!

Wpadłam we własną zasadzkę. Chciałam rosołek, mąż wstawił, rosołek pyrgoli, ale zapach mnie przerasta :/ Boże chyba tylko ja jestem taka przewrażliwiona.

Do góry