reklama
Karolanka
Fanka BB :)
Mama2016 hej. Ja do pracy chodzi, ale z checia bym poszla na l4 bo juz nam dosyc.
Okasia bedzie dobrze! Trzymam kciuki!
Ja w srode do gin, a tez nie mam zadnych objawow .. i nie wiem co myslec, ale na pewno jest ok! W pierwszej ciazy tez zadnych objawow nie mialam.
Ja żadnych mdłości nie mam i w pierwszej ciąży też nie miałam, teraz tylko piersi mega mi urosły.
Okasia głowa do góry!
Asiunia1988
W jednym z postów dodałam tabelkę sprawdźcie czy się do niej wpisać np robiąc cytuj
Karolanka
Tak mi sie wlasnie wydaje kassia181. Fakt faktem ciaza jest teraz tylko trzymam kciuki zeby za daw tyg było serduszko i musze jakos ten czas przetrwać.
Dziewczyny czy wy pijecie kawę? Normalnie mam taka ochotę ze nie moge wytrzymac. Pije tak jedna na dwa dni bo nie daje rady.
Ja organiczyłam się do jednej kawy dziennie, ale z mleczkiem rozpuszczalną
Witam, miałam już jedną wizytę u lekarza ale za bardzo jeszcze nic nie było widać jedynie pokazał mi malutką plamkę na monitorze, ale w 100% potwierdzi się teraz 21.12 gdyż mam kolejną wizytę, więc prawdopodobnie dołączę do Sierpniowych Mam . A w dodatku będę musiała radzić sobie z tym wszystkim poza granicami naszego kraju Trochę się tego obawiam....
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Matusiak-nas tu dużo z z po za polski
reklama