reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Co do kawy ja piłam codziennie rano, odkąd jestem w ciazy nie mam ochoty wiec nie pije. Za to codziennie rano kawę inka lub kakao musi być :) kurcze jeszcze nigdy nie piekłam pierniczków, a korci mnie strasznie, ile musza poleżeć zanim sie je zje? Jak siły pozwolą to Upieke w tygodniu :)

reklama
Właśnie leżę na sofie z temperaturą 38,1°c...walcze zeby nie zasnąć a młody oglada świąteczne filmy...kurcze choruje raz na rok i akurat tetaz musiało mnie złapać :/ ja bym zjadła ogurkowa

Niesamowite jak ciąża zmieni smak, ja przed piłam kawę litrami, uwielbiałam colę i napoje gazowane, za to wodę piłam z przymusu. Teraz piję tylko wodę, kawa odpada, w coli czuję stary spalony karmel, w fancie czuję chemię. Z jedzeniem jeszcze gorzej, nie daj boże gdzieś wyczuć tłuszcz np. w pączku czy frytkach, z kolei o rosołku marzę i nie takim jak zawsze drobiowym tylko wołowym z marchewką, której nie znoszę.

Wczoraj byłam z siebie taka dumna, zjadłam pół pieroga na obiad, a na śniadanie pół kajzerki z białym serem w 3 podejściach. Oświadczyłam mężowi, że wrócił mi apetyt, a on mnie wyśmiał :/

Sierpniowe mamusie 2016 :)
Nick
Dzieci
Termin porodu
27
Podlasie
córka luty 2014
10.08.2016
------

Ostatnia edycja:
Tak miałoby to wygladać tylko przerwy między poszczególnymi kolumnami większe, próbuję to zrobić ale nie udaje mi się....Może któraś z was ma pomysł jak to edytować bo po dodaniu wszystko staje się ściśnięte :(

O to chodzi?
aneta_ck 26 lat
Niemcy- NRW
Syn- styczeń 2014
10-13 sierpien

Asiunia1988 z enterem to wpisujesz

Zakladamy osobny watek?

reklama
Do góry