Co do kawy ja piłam codziennie rano, odkąd jestem w ciazy nie mam ochoty wiec nie pije. Za to codziennie rano kawę inka lub kakao musi być kurcze jeszcze nigdy nie piekłam pierniczków, a korci mnie strasznie, ile musza poleżeć zanim sie je zje? Jak siły pozwolą to Upieke w tygodniu
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Właśnie leżę na sofie z temperaturą 38,1°c...walcze zeby nie zasnąć a młody oglada świąteczne filmy...kurcze choruje raz na rok i akurat tetaz musiało mnie złapać :/ ja bym zjadła ogurkowa
okasia
Fanka BB :)
Niesamowite jak ciąża zmieni smak, ja przed piłam kawę litrami, uwielbiałam colę i napoje gazowane, za to wodę piłam z przymusu. Teraz piję tylko wodę, kawa odpada, w coli czuję stary spalony karmel, w fancie czuję chemię. Z jedzeniem jeszcze gorzej, nie daj boże gdzieś wyczuć tłuszcz np. w pączku czy frytkach, z kolei o rosołku marzę i nie takim jak zawsze drobiowym tylko wołowym z marchewką, której nie znoszę.
Wczoraj byłam z siebie taka dumna, zjadłam pół pieroga na obiad, a na śniadanie pół kajzerki z białym serem w 3 podejściach. Oświadczyłam mężowi, że wrócił mi apetyt, a on mnie wyśmiał :/
Wczoraj byłam z siebie taka dumna, zjadłam pół pieroga na obiad, a na śniadanie pół kajzerki z białym serem w 3 podejściach. Oświadczyłam mężowi, że wrócił mi apetyt, a on mnie wyśmiał :/
Ola@87
Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny chciała bym się z wami podzielić ze maleństwo jest w porządku słyszałam serduszko i się bardzo wzruszyłam i się poplakalam
Asiunia1988
Sierpniowe mamusie 2016
Nick | Wiek | Skąd jestem | Dzieci | Termin porodu | Płeć |
Asiunia1988 | 27 | Podlasie | córka luty 2014 | 10.08.2016 | ------ |
Ostatnia edycja:
Asiunia1988
Tak miałoby to wygladać tylko przerwy między poszczególnymi kolumnami większe, próbuję to zrobić ale nie udaje mi się....Może któraś z was ma pomysł jak to edytować bo po dodaniu wszystko staje się ściśnięte
reklama
Asiunia1988
Nie bardziej mi chodzi o taka tabelkę tylko czy dacie rady dopisać się do niej? Aneta spróbuj