reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Co do kawy ja piłam codziennie rano, odkąd jestem w ciazy nie mam ochoty wiec nie pije. Za to codziennie rano kawę inka lub kakao musi być :) kurcze jeszcze nigdy nie piekłam pierniczków, a korci mnie strasznie, ile musza poleżeć zanim sie je zje? Jak siły pozwolą to Upieke w tygodniu :)

reklama
Właśnie leżę na sofie z temperaturą 38,1°c...walcze zeby nie zasnąć a młody oglada świąteczne filmy...kurcze choruje raz na rok i akurat tetaz musiało mnie złapać :/ ja bym zjadła ogurkowa

Niesamowite jak ciąża zmieni smak, ja przed piłam kawę litrami, uwielbiałam colę i napoje gazowane, za to wodę piłam z przymusu. Teraz piję tylko wodę, kawa odpada, w coli czuję stary spalony karmel, w fancie czuję chemię. Z jedzeniem jeszcze gorzej, nie daj boże gdzieś wyczuć tłuszcz np. w pączku czy frytkach, z kolei o rosołku marzę i nie takim jak zawsze drobiowym tylko wołowym z marchewką, której nie znoszę.

Wczoraj byłam z siebie taka dumna, zjadłam pół pieroga na obiad, a na śniadanie pół kajzerki z białym serem w 3 podejściach. Oświadczyłam mężowi, że wrócił mi apetyt, a on mnie wyśmiał :/

Sierpniowe mamusie 2016 :)
Nick
Dzieci
Termin porodu
27
Podlasie
córka luty 2014
10.08.2016
------

Ostatnia edycja:
Tak miałoby to wygladać tylko przerwy między poszczególnymi kolumnami większe, próbuję to zrobić ale nie udaje mi się....Może któraś z was ma pomysł jak to edytować bo po dodaniu wszystko staje się ściśnięte :(

O to chodzi?
aneta_ck 26 lat
Niemcy- NRW
Syn- styczeń 2014
10-13 sierpien

Asiunia1988 z enterem to wpisujesz

Zakladamy osobny watek?

reklama
Do góry