reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Matusiak witaj :)
Przerasta mnie pełna wersja babyboom hehe:D asiunia musisz dzialac sama. Ja bym po prostu na mamach sierpniowych założyła nowy wątek, nazwala go jakos kazdy by tak o sobie napisal jak sugerowalas. Co Wy na to dziewczyny?

7u22dqk3njt0js8a.png

reklama
Sierpniowe mamusie 2016 :) Nick Wiek Skąd jestem Dzieci Termin porodu Płeć

Asiunia1988 27 Podlasie córka luty 2014 10.08.2016 ------
Kropka1985 29 Szwecja -------- (Wpisze po wizycie u lekarza :))

Kochane, ja juz po wizycie u lekarza. Jestem juz w lozku, wiec pisze. Poki co jest malutka kropeczka. Moj Aniolek Kochany. Nastepna wizyta za miesiac, wowczas PaniDr zalozy mi karte i zleci badania. Poki co nic :-) Tylko kwas foliowy mam zazywac. I zadnych witamin. Troche jestem w szoku, ze zadnych badan, ale tsh zrobie :-)

Ja się też dopisze do listy ale dopiero po usg. Taka jakaś zaboboniasta jestem.

Basienka zazdroszczę że już coś widziałaś. W którym tygodniu jesteś?

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

ja tez wpisze sie po usg ok?

wstalam chociarz wcale mi sie nie chcialo- mala do szkoly musze zaprowadzic. teraz pije kawke i non stop ziewammmmmmmmmm

reklama
Do góry