reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Witajcie wszystkie nowe mamusie :)

Również dopiszę się dopiero po wizycie u lekarza, którą mam 21.12 :)
Póki co nie męczy mnie nic, w pierwszej ciąży zaczęłam wymiotowac ok 8 tygodnia, także niedługo się okaże :p oby druga ciąża była inna ;)

reklama
Witam z rana :)
Padłam wczoraj taaka byłam zmęczona. Dziś mam gości i ciasto piekłam wczoraj do późna. Ledow na oczy patrzę :)

Byłam wczoraj u dr, znalazła mini pęcherzyk ciążowy, jeszcze wcześnie, beta z rana wyniosła 990 więc super przyrosła, już dalej jej nie bede badać, zaczekam spokojnie na serducho :)

Miłego dnia :)

Sierpniowe mamusie 2016 :)
Nick
Dzieci
Termin porodu
Asiunia198827Podlasiecórka luty 201410.08.2016------
aneta_ck26Niemcy NRWsyn styczeń 201410-13 sierpirń
Kropka198529Szwecja
Basienka2828Nowy TargOliwka styczeń 201218.08.2016
Happymum2023WakefieldDennis kwiecień 201201.08.2016
ewix12424Lubelszczyznacórka wrzesień 201219.08.2016
Spróbowałam wpisać dziewczyny które podały dane

reklama
Ja tez sie wpisze po wizycie w czwartek. Póki co wyszło mi podwyższone tsh i muszę brać Letrox.
Mała ostatnie dwie noce ma jakieś cięższe i po trzy godziny przerwy w spaniu. A jak ona w końcu zasypia to to ja nie mogę ... i prawie wogole nie śpię. Póki co nie mam mdłości.
Czy Wam rownież sie tak dłuży do wizyty u lekarza? Mam nadzieje ze będzie wszystko ok.

Do góry