reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Helo. U mnie mdłości dalej.... Ciągle muszę jeść... Teraz muszę chodzić do pracy kurcze...przez tydzień. Wczoraj byłam i wieczorem brzuch mnie pobolewal... Dzisiaj na razie ok. Jutro lekarz w końcu!!!

a mi wszytski jakby minelo tylko cycki bola i cos mi sie z barkiem zrobilo i boliiiiiiiiii.

wiecie co mi sie dzis snilo? ze poronilam- obudzilam sie z placzem i nie wiedzialam czy to prawda czy sen

Witam, u mnie mdłości na razie mogę powiedzieć, że nie było aż do dzisiaj, zjadłam śniadanie i mnie coś ruszyło ale na szczęście fałszywy alarm :) ale zaczynają się jakieś dziwne odruchy wymiotne....:( a miałam nadzieję, że mnie to nie dopadnie....:eek:

reklama
Do góry