reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Wiktor to ciągle w biegu. Tak jak twoja córcia. A ile ma dokładnie mc myślałam że więcej jak mój. Bo W. 14

Happymum ja chciałam już w czerwcu się postarać ale wakacje takie dziwne bo przeprowadzki dwie i jakoś nie wyszło. ;-) Ale z takiej prawie dwu letniej różnicy się cieszę. Większej być nie chciała.

Ann_ ja też chciałam już w czerwcu, ale jakoś nie wyszło ;) chciałam aby dzieciaczki urodził się w podobnym czasie, Ami jest z marca 2014 ma 20 miesięcy, dzidziuś się urodzi we wrześniu więc nam to założenie nie wyszło;) ale co tam ;)
A. troszkę starsza od Twojego Wiktorka :)

ps. jak dodać suwaczek? bo mi nie wychodzi?

Jolcia ale przecież urodziny lipiec/sierpień :-)

Suwaczki hm jak masz już zrobiony to masz tam linki do skopiowania i wtedy musisz wybrać ten który jest do forum teraz nie wiem dokładnie który musisz wypróbować wszystkie jeśli nie pamiętasz.
A na forum to zmieniasz podpis o ile dobre to nazwalam

Ann_- nie mam pojęcia skąd mi się ten wrzesień wziął.... :confused2: oczywiście o lipiec/sierpień mi chodziło...
Śpię na stojąco... masakra!
Sówaczek stworzyć potrafię ale mi się nie chce dodać :( ale jak widać dziś mam gorszy dzień więc jutro spróbuję raz jeszcze :)

reklama
Jolcie-musisz skopiować ten "link" ktory jest podpisany "do forum.z BBCode"(czy jakos tak) i wrzucic w edytuj sygnature w swoim.panelu sterowanua a pozniej kliknąć zapisz

Do góry