reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Justa witaj, gratuluję ciąży :) zapraszamy i napisz może coś więcej o sobie :)

PS. widzę, że masz "świeży" suwaczek. Jak poradziłaś sobie z jego wstawieniem. Bo jak pisałyśmy kilka postów wyżej my mamy problem.

Alw widze ze wyzej juz sie nie pojawil. :( DZiewczyny powiedzcie czy za kazdym razem musze wklejac ten link? Mozna coś zrobić aby suwaczek wklejał sie automatycznie?

rfxgvfxma0ujye1k.png

Coś o mnie....
Mam 25 lat. Jestem mężatka od roku. Do pełni szczęścia brakuję nam tylko maleństwa. Starta pierwszej ciaży ( puste jajo płodowe) była dla mnie wielkim przezyciem i traumą. Dlatego jak najszybciej chcialam zajśc w kolejną ciąże. Często słyszałam ze przeciez to było tylko puste jajo. Nie było w nim zarodka. I nie powinnam tak tego przezywać... ale ja nie mysle o tym w ten sposób. Teraz boję sie czy wszystko bedzie dobrze. Staram sie jednak mysleć pozytywnie :)

rfxgvfxma0ujye1k.png

reklama
Do góry