reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Wiktor to ciągle w biegu. Tak jak twoja córcia. A ile ma dokładnie mc myślałam że więcej jak mój. Bo W. 14

Happymum ja chciałam już w czerwcu się postarać ale wakacje takie dziwne bo przeprowadzki dwie i jakoś nie wyszło. ;-) Ale z takiej prawie dwu letniej różnicy się cieszę. Większej być nie chciała.

Ann_ ja też chciałam już w czerwcu, ale jakoś nie wyszło ;) chciałam aby dzieciaczki urodził się w podobnym czasie, Ami jest z marca 2014 ma 20 miesięcy, dzidziuś się urodzi we wrześniu więc nam to założenie nie wyszło;) ale co tam ;)
A. troszkę starsza od Twojego Wiktorka :)

ps. jak dodać suwaczek? bo mi nie wychodzi?

Jolcia ale przecież urodziny lipiec/sierpień :-)

Suwaczki hm jak masz już zrobiony to masz tam linki do skopiowania i wtedy musisz wybrać ten który jest do forum teraz nie wiem dokładnie który musisz wypróbować wszystkie jeśli nie pamiętasz.
A na forum to zmieniasz podpis o ile dobre to nazwalam

Ann_- nie mam pojęcia skąd mi się ten wrzesień wziął.... :confused2: oczywiście o lipiec/sierpień mi chodziło...
Śpię na stojąco... masakra!
Sówaczek stworzyć potrafię ale mi się nie chce dodać :( ale jak widać dziś mam gorszy dzień więc jutro spróbuję raz jeszcze :)

reklama
Jolcie-musisz skopiować ten "link" ktory jest podpisany "do forum.z BBCode"(czy jakos tak) i wrzucic w edytuj sygnature w swoim.panelu sterowanua a pozniej kliknąć zapisz

Do góry