reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Witam wszystkie panie:)
Chciałabym nieśmiało do Was dołączyć :) Dzisiaj zobaczyłam dwie kreski na teście, który zrobiłam 2 dni przed spodziewaną miesiączką , ale umierałam już z ciekawości. Jednak do swojego stanu podchodzę z dużym dystansem i nie ulegam przesadnej euforii, a stoją za tym moje przykre doświadczenia. W czerwcu przeszłam łyżeczkowanie, w 9tc- okazało się że to puste jajo płodowe. To już był u mnie drugi taki przypadek - przed 5 laty przeżyłam to samo. W 2012 roku urodziłam zdrowego chłopca. Mam nadzieję , że i teraz wszystko potoczy się dobrze. Po poronieniu zrobiłam trochę badań, które wykluczyły jakieś nieprawidłowości z mojej strony. Teraz postanowiłam poczekać z wizytą u gina do czasu, kiedy na usg powinien być widoczny zarodek z bijącym serduszkiem. Myślicie, że w 8 tc będzie ok?czy może lepiej skontaktować się z lekarzem wcześniej?

Pozdrawiam

Jolcia już wiem co miałaś na myśli z tym wklejeniem suwaczka :-(

Mammyblue po pierwsze gratulacje pozytywnego testu i mam nadzieję że będziesz tu do sierpnia. Najważniejsze jest pozytywne myslenie i musi się dobrze skończyć :-)

Myślę że 8-9 tydzień na usłyszenia serca już powinien być wystarczający czas.

Jola no i ja nie mogę dodać tego suwaczka. Robię tak jak tam napisane. Dodaje bez URL i itak nic. :-/ i widziałam w wątku że nie my pierwsze mamy problem.

Ola a kożystasz z komputera czy apki na telefonie? Bo na apce nie widać suwaczków pod postami. Jak wejdziesz na komputerze na forum to pod postami są suwaczki np z datą porodu albo wiekiem dziecka. Każdy robi jaki chce ;-)

reklama
Witajcie :)
Wszystko wskazuje na to że jestem w ciąży. Testy pokazuja dwie kreski :) Objawy ciążowe tez sie pojawiły. Pierwszy test robiłam 6 dni przed terminem miesiączki i juz pokazał sie bladzioch. Kolejny powtórzyłam po 3 dniach i kreska byla juz wyrażniejsza. Jest to moja druga ciaża. Poprzednia straciłam we wrześniu :( Mialam zabieg łyzeczkowania. Odczekalismy jeden cykl i sie udało. Wizyte u ginekologa mam w środę. Mam nadzieje,że wszystko bedzie dobrze.
Bedzie mi bardzo miło jesli bede mogła dołączyc do waszej grupy. :-)

rfxgvfxma0ujye1k.png

Do góry