reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Zastanawia mnie jedna rzecz. Dostalam 2 zarodki. Odpukac nie mialam zadnego plamienia, krwawienie a itd to znaczy ze zostaly ze mna 2 zarodki?

Czytalam o tym,znalazlam tez specjalną herbate dla kobiet w ciazy. Właśnie zrobilam sobie,mleko mi smierdzialo...ale chyba jest dobre bo sie nie zwarzło...mdlosci mam dzis okropne nicbpic ani jesc nie moge....

Fluttershy Mi się wydaje że nie za późno.

Kurcze okazuje się że ta wizyta 17 to dopiero u ogólnego :-/
Mąż mnie umawia bo ja niemieckiego tak nie znam i nie wiem. Jak Mona dwa i pół tyg na wizytę czekać. Ciekawe czy powiedział że w ciąży jestem. Wr zła jestem. Bo za niego to trzeba takie rzeczy załatwiać. Jakbym tylko znała język buu

Kropka nie zawsze jest krwawienie przy zagnieżdżaniu zarodka. U mnie nie było w żadnej ciąży.

reklama
Do góry