reklama
Karolanka
Fanka BB :)
Wow! Szalejesz! Juz do gina?
Kropka wizytę miałam już wcześniej zaplanowaną, szkoda by było ją teraz odwoływać, na pewno da mnie na betę i zapisze na za 3-4 tygodnie :-)
Jolcia_
Anna_- nasze Szkraby to w podobnym wieku nie wiem jak Twój Synek, ale moja A. to wulkan energii
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Jolcia,Ann ale u was bedzie mala roznica wieku
Jolcia_
Ann_ ja też chciałam już w czerwcu, ale jakoś nie wyszło chciałam aby dzieciaczki urodził się w podobnym czasie, Ami jest z marca 2014 ma 20 miesięcy, dzidziuś się urodzi we wrześniu więc nam to założenie nie wyszło ale co tam
A. troszkę starsza od Twojego Wiktorka
ps. jak dodać suwaczek? bo mi nie wychodzi?
A. troszkę starsza od Twojego Wiktorka
ps. jak dodać suwaczek? bo mi nie wychodzi?
Ann_
Jolcia ale przecież urodziny lipiec/sierpień :-)
Suwaczki hm jak masz już zrobiony to masz tam linki do skopiowania i wtedy musisz wybrać ten który jest do forum teraz nie wiem dokładnie który musisz wypróbować wszystkie jeśli nie pamiętasz.
A na forum to zmieniasz podpis o ile dobre to nazwalam
Suwaczki hm jak masz już zrobiony to masz tam linki do skopiowania i wtedy musisz wybrać ten który jest do forum teraz nie wiem dokładnie który musisz wypróbować wszystkie jeśli nie pamiętasz.
A na forum to zmieniasz podpis o ile dobre to nazwalam
Jolcia_
Ann_- nie mam pojęcia skąd mi się ten wrzesień wziął.... oczywiście o lipiec/sierpień mi chodziło...
Śpię na stojąco... masakra!
Sówaczek stworzyć potrafię ale mi się nie chce dodać ale jak widać dziś mam gorszy dzień więc jutro spróbuję raz jeszcze
Śpię na stojąco... masakra!
Sówaczek stworzyć potrafię ale mi się nie chce dodać ale jak widać dziś mam gorszy dzień więc jutro spróbuję raz jeszcze
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Jolcie-musisz skopiować ten "link" ktory jest podpisany "do forum.z BBCode"(czy jakos tak) i wrzucic w edytuj sygnature w swoim.panelu sterowanua a pozniej kliknąć zapisz