niunia102
Fanka BB :)
Basienka daj znac po wizycie &&& kciuki zacisniete bedzie wszystko dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje Kochana. Czekam sobie w poczekalni na swoja kolejke :-) Pani Dr od 15 przyjmuje, a ja jestem 3 :-)Basienka daj znac po wizycie &&& kciuki zacisniete bedzie wszystko dobrze
aneta i ja trzymama kciuki i wierze ze niedlugo wam sie uda i bedzie wsyztsko ok. pzreszlam pzrez to co ty w maju a po pol roku zobaczylam dwie kreski i jest dobrze. u ciebie tak bedzie zobaczysz. bardzo w to wierze.
ja tez dzis senna. tesciowa byla- ciachop przywiozla i miesko juz zrobione na obiad- no az w szoku jestem jak sie zmienila ostatnio. mzoe to tylko pozory ale niech tak zostanie. tak mi odpowiada
dzien byl piekny a ateraz chmury i zaraz padac bedzie- od tego pewnie taka spiaca jestem.
a ja jutro mam wizyte u mojego gina
trzymamay kciuki i dajz nac co i jakDziekuje Kochana. Czekam sobie w poczekalni na swoja kolejke :-) Pani Dr od 15 przyjmuje, a ja jestem 3 :-)
hehehehehehe zrobila je wczoraj bo miala gosci. ja zjadlam juz i pycha naparwde. no swojego synka by nie otrula pzrecierzKochana, niech teściowa pierwsza spróbuje ciasta i mięsa!
hellevoet jesteś dzielna! Kocham mojego męża, choć w niedzielę myślę już tylko o tym żeby poszedł sobie do pracy jak najszybciej A jak musi zostać w pracy dłużej to zaczynam strasznie tęsknić.