jaspis
Fanka BB :)
Ja też mam różny raz biały raz żółty a nawet żółty zalatujacy na delikatna zieleń..
Zielony,to niedobrze, może warto sprawdzić czy nie ma jakiejś infekcji.
Ja po tym co przezylam, to juz najlepiej bym chciala 30 tydzien. Bo tak to tylko stres, zeby z dzidzia bylo wporzadku. Ja teraz sie przespalam godzinke. Zjadlam rosol u tesciowej i pomalu chce nabrac sil. Bo jestem taka oslabiona po tych kroplowkach i tej glodowce, ze ledwo zyje. . Jutro jade po wypis do szpitala i na prenatalne :-) wypyytam o to lozysko :-)
Ja w pierwszej ciąży też byłam na początku w szpitalu i też się modliłam, a potem lekki strach został już do końca. odpoczywaj teraz dużo. Łożysko może się jeszcze podnieść, ale uważam, że powinnaś dużo leżeć i odpoczywać, myślałaś o l4?
Moja też w ciąży jest miła, ale czasem jeszcze "niechcący" coś jej się powie głupiego. Faktyczni najchętniej to by mnie udusiła. Nie dość, że zabrałam jej syna, jestem za niska i nie mówię do niej "mamo" to jeszcze urodzę chłopca. I jak tu szanować taką synową?!
Moja teściowa ogólnie jest ok, ale czasem ma jazd. W pierwszej ciąży obraziła się na wieść, że będzie chłopak, a potem były nieprzyjemności, bo jej się imię nie podobało. Teraz jej nie powiemy nic. A jak zapyta, to jej powiem, że nie zamierzam znowu przez nią płakać.
No niestety dla mnie ciąża to bardzo ciężki okres. Jak słyszę, że któraś z koleżanek czuła się cudownie przez całą ciążę, nie miała żadnych dolegliwości i tryskała szczęściem i energią to zazdroszczę. Ja jestem jak żywy obraz nędzy i rozpaczy. Zostały ze mnie zgliszcza. Nie dość, że schudłam, jestem blada jak ściana to jeszcze zupełnie nie do życia. A jak pięknie wyglądam w ciuchach, wszystkie spodnie na mnie wiszą, góry też jak po starszej siostrze, a jak założę sukienkę czy spódnicę to wyglądam jak dziewczynka. Generalnie jak ktoś nie wie o ciąży to myśli, że jestem bardzo chora.
U mnie tak samo :/ Mam ochotę, by mnie ktoś dobił.