aniab38
Fanka BB :)
Adas je 150ml o 3-4,8,11,14,17
a o 21 180ml [emoji4]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
a o 21 180ml [emoji4]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam inhalator i lekarz kazał mi robić 2razy dziennie solą fizjologicznaDziękuję! A te inhalacje to jak się robi?
Ja tez mieazanie i tez w nocy budzi sie ra kolo 3. ja mam problem bo nwm ile ona z tej piersi je i tez np zje piers i mleka albo 40ml albo 60ml. Jak nie zje piersi to zje mi 120ml. I to wychodzi jakies zamieszanie z tym karmieniem bo ona wytrzymuje 2,5godziny ..Ja karmie mieszanie tzn najpierw piers a potem dopychamy mm mała je 6 razy na dobę, w sumie to ja pilnuje żeby ją przystawic co ok 3h. W nocy tak jak się obudzi a budzi się 1 raz (różnie od 3.00 do 6.00) z tym ze ostatnie wieczorne karmienie robimy ok 22.30. Wychodzi tak 6 karmien. Poza tym co wypije z piersi wypija różnie ilosciowo mieszankę - od niczego bo nie chce (z rana i do poludnia) do 120 ml (na wieczor)
No niestety z takim karmieniem się nie wie ile je. My ważymy mała co tydzień i sprawdzamy przyrosty. Ale 2.5 h Ci wytrzymuje cały dzień i cala noc?Ja tez mieazanie i tez w nocy budzi sie ra kolo 3. ja mam problem bo nwm ile ona z tej piersi je i tez np zje piers i mleka albo 40ml albo 60ml. Jak nie zje piersi to zje mi 120ml. I to wychodzi jakies zamieszanie z tym karmieniem bo ona wytrzymuje 2,5godziny ..
Np ona o 3 je cyca. O 8cyca i po 10juz glodna daje jej butelke zje 120ml wytrzyma 2,5godziny i daje cyca zeby wytrzymała do kolejnej butelki. Jak wytrzyma to daje za godzine wtedy butelke czyli koło 13/14 i po 2,5 godzinie cyca i 60ml butelki. Czyli koło 16.30/17.Pozniej juz dostaje po kąpaniu i nie raz obudzi sie koło 23 to daje jej 60ml a nieraz chce nawet 120ml.No niestety z takim karmieniem się nie wie ile je. My ważymy mała co tydzień i sprawdzamy przyrosty. Ale 2.5 h Ci wytrzymuje cały dzień i cala noc?