Dziękuję! A te inhalacje to jak się robi?Woda morska do przeplukiwania, nasivin0.01% i inhalacje
reklama
aniab38
Fanka BB :)
No a ja wczoraj dałam troszkę kaszki łyżeczką i dziś nie ma kupy [emoji58][emoji53]nie wiem czy to zbieg okoliczności czy to po tej odrobinie kaszki, także dziś się wstrzymałam z nowościami [emoji6]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Effa84
Przesyłam zdj zamówionej kostki sensorycznej [emoji5]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Ja karmie mieszanie tzn najpierw piers a potem dopychamy mm mała je 6 razy na dobę, w sumie to ja pilnuje żeby ją przystawic co ok 3h. W nocy tak jak się obudzi a budzi się 1 raz (różnie od 3.00 do 6.00) z tym ze ostatnie wieczorne karmienie robimy ok 22.30. Wychodzi tak 6 karmien. Poza tym co wypije z piersi wypija różnie ilosciowo mieszankę - od niczego bo nie chce (z rana i do poludnia) do 120 ml (na wieczor)Moja jeszcze podusi nie ma. Co do nocy to u nas w kratke ale spij mniej i gorzej niz jak była młodsza.
Ten skok jest co raz gorszy od wczoraj non stop marudzi ja juz nie wiem. Na spacerze spała tylko 20 min..
Dziewczyny co dają mm mozecir napisac w jakich godzinach jedzą wasze dzieci. Chcialabym wiedzieć jak taka doba wyglada. Bo cyca chce co raz mniej i co raz czesciej daje mm a nie wiem ile ma jeść. .
AgnesAgnes
A ja jednak muszę poszukać innego prezentu bo kostkę dostał od mojej siostry... Paper mój też niedawno budził się często w nocy ale tak od ok 2 tygodni jest coraz mniej pobudek. Nawet nieraz tylko 1☺. Ja i tak jestem niewyspana bo nie potrafię wcześniej zasnąć niż 1-2
Angelikaaa
Moja tez niestety sie budzi częściej niz jak była mniejsza
reklama