reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja sie tez tak dziwnie smierdzaco pocilam przez pierwsze 3 tyg, ale pozniej przeszlo. Teraz mnie tylko suszy jak karmie i obowiazkowo musze miec obok jakas wode.

Paper moze Nince juz tak zostanie i bedzie przesypiac wiekszosc nocy :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a ja sie ani w ciazy ani w szpitalu po porodzie ani teraz nie poce, nawet jak byl upal to sie nie pocilam (czasem w nocy w ciazy) uwazam, ze to dziwne vo bo raczej sie poci w okresie ciaza-polog, za to tez mnie mega suszy zaczelam wode w baniakach kupowac tyle tego idzie, montuje pompke i sobie napelniam male butelki sa doslownie wszedzie a i tak czasem mnie boli glowa jakbym kaca miala jak mniej wypije, wymyslilam, ze z odwodnienia, jakis kosmos

oby zostalo, dalej testuje te granulki, nie wierze w homeopatie ale moze jednak :D

A ja i pije hektolitry i się wypacam ale dobrze może tkanka tłuszczowa pójdzie szybciej hehe [emoji2] a jak u Was stan bioder? Schodzą się?

[emoji173]

Mika - o rany, ale ci sie nocka trafiła :(

Mamakulka- tez tak mam...

U mnie karmisnie o 1, potem o 4:30. I od 5 prężyl sie i stękał ale na szczęście nie płakał. Chwile ponosilam i ulało mu się dośc mocno i poszddl spać robaczek kochany.
Starsi wyszykowani, m ich zawiozl wiec moge się jeszcze przytulić do mojego maleństwa.

Mika wspolczije i przedylam troche mojej energii
Paper u mnie tez od pasa w dół jakas masakra dupsko i uda takie wielkie ze nie mam się w co ubrać:-( jak bym chciala juz zacząć ćwiczyć
Mamakulka dominika ale macie fajne dzieciaczki :-) takie grzeczne :-)
U nas noc spokojna maly o 6:30 sie obudzil i nie chce spac tylko chce zeby sie na niego patrzec:-)

Mika ale pech. Wspolczuje ja nienawidze przeprowadzek i remontow. Zawsze mowilam ze nie wezme kredytu na mieszkanoe bo to za duze zobowiazanie ale pozniej jak wynajmowalam to nie dosc ze kasa w błoto to keszcze te przeprowadzki wiec wzielam kredyt i mam swoje.
Moja piekna spi coraz lepiej zasnela 23-4 i od 5-8 wiec elegancko.
Za to mąż mnie draznij szukał w nocy komara co go pogryzł a juz i tak za pozno:p

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli nie tylko ja mam biodra jak komoda [emoji16] tak od wczoraj piecze mnie pierś lewa, że masakra. Nawet mam dreszcze od niej. Jak mały ciągnie znów ból jak na początku..

[emoji173]

reklama
sierpniowka ja 6 tyg karmie a tez mnie potrafia bolec, piec, byc twarde jak kamienie i tez czasem dreszcze mam od tego zupelnie jak podczas nawalu, nie wiem czy to znaczy, ze laktacja jeszcze nie unormowana?

Do góry