reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Nie wiem właśnie, przychodzi dziś pielęgniarka do nas i zapytam. Nieraz pierś jest tak gorąca, że nie da się dotknąć. Dziś mleko to mi cieklo litrami w nocy, wkładka waży z tonę [emoji23]biustonosz cały w plamach

[emoji173]

reklama
ja dzisiaj jak rano chcialam nakarmic odpinam stanik mokra wkladka wyleciala i plasnela az o ziemie taka mokra, przystawiam mala a jej tryska w twarz musialam wziac pieluszke tetrowa zatkac cycka i troche sie wydoic w pieluche bo nie dalo rady inaczej jeszcze taki twardy ze zlapac nie mogla

haha zebym chociaz odciagnac to umiala :D zamowilam woreczki na pokarm przyjda i na powaznie zaczynam zabawe z laktatorem juz chce sie napic winka jak czlowiek albo wyjsc chociaz do glupiego kina ;p

Niunia - właśnie też się zastanawiałam kiedy można zacząć ćwiczyć. Po sn to chyba już można. Ja jestem 3,5 tyg po i krwawienie ustało z tydzień temu.

Magdalena T - ty to wogóle masz kiepsko w tym szpitalu :( ja też bym pewnie nie dalła rafy spać. A masz tam chociaż w miare dobre warunki? Tzn nie śpisz na podłodze?

Z tymi biodrami to ja już sie przyzwyczaiłam... najwięcej rozchodzą sie przy 1 porodzie, pitem już takie zostają.
My właśnie wstaliśmy. Jak mały zje to biore sie za sprzątanie bo jutro goście przyjeżdzają bo w niedziele chrzciny

Jeszcze po południu do fryzjera idę.

Niunia - właśnie też się zastanawiałam kiedy można zacząć ćwiczyć. Po sn to chyba już można. Ja jestem 3,5 tyg po i krwawienie ustało z tydzień temu.

Magdalena T - ty to wogóle masz kiepsko w tym szpitalu :( ja też bym pewnie nie dalła rafy spać. A masz tam chociaż w miare dobre warunki? Tzn nie śpisz na podłodze?

Z tymi biodrami to ja już sie przyzwyczaiłam... najwięcej rozchodzą sie przy 1 porodzie, pitem już takie zostają.
My właśnie wstaliśmy. Jak mały zje to biore sie za sprzątanie bo jutro goście przyjeżdzają bo w niedziele chrzciny

Jeszcze po południu do fryzjera idę.
Czyli pocieszenie takie, że one się nie zejda już? [emoji1]

[emoji173]

Ja byłam gruba to i jestem gruba :) wiec nic nowego haha

Z mlekiem mam to samo. Wkładka jeb o glebe i mleko tryska jak z kranu. Masakra dzioba zalewam wiecznie Igiemu i tak jak Ty paper najpierw w tetrowke leje.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Z zawijaniem rączek to jakiej czary, u mnie tez działa :-).
Ja kilka dni temu zrobiłam z 20 brzuszków i cholera dziwnie boli ten brzuch. Jakby mięśnie były zupełnie w innych miejscach i nie jest to taki normalny ból jak przed ciąża. Bo normalnie to lubiłam robić brzuszki a teraz to jakby było coś nie tak w brzuchu... Boje sie ćwiczyć

reklama
Do góry