reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Karola Piekny kacik :) u nas tez juz robimy Wiec Jak skoncze to tez Sie pochwale :)

Tamtusia trzymamy kciuki za zdrowego synka :)
Chwalimy się chwalimy!
Szafeczka super. Ja właśnie biorę się za prasowanie, dziś jest ok, ale te skurcze nocne ostatnio mnie zmobilizowały, żeby wszystko przygotować i już leżeć.

Tamtusia, gratuluję! To Twoja pierwsza dzidzia? Tak myślałam, że szybko pójdzie. Niektórzy tak mają :) Mam koleżankę, która dwójkę dzieci urodziła szybciutko, przed czasem właśnie, ale wszystko było ok. Zazdroszczę! I wszystkim życzę tak ekspresowych poródów! :D

Karolanka śliczny ten Wasz kącik :-) Teraz tylko maluszka brakuje :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Karolanka piękny kącik! Ja chyba tez juz pogadam z tym moim zeby wreszcie łóżeczko złożył;) ja dzisiaj trochę stresów miałam, mała mi sie ruszyła raz od rana i pojechałam na ktg, lepiej dmuchać na zimne;) na szczęście wszystko dobrze, położna powiedziała ze teraz powinnam regularnie przyjeżdzać, tym bardziej ze mam mało wód płodowych. Ogólnie dzisiaj słaby dzien:-/ żylaki pod kolanem tak bolą ze kuleje.. Można czymś złagodzić ten ból?

Wiecie co tak jakoś mnie wzięło i spakowalam torbę do szpitala. Niech wszystko zamiast w komodzie leży w torbie i juz :)

Ignaś 35 tc [emoji173]

A wiec pytanie ile sztuk podkładów poporodowych brać? Tak żeby ładnie było mieści mi się 20. Może być? [emoji14]

Ignaś 35 tc [emoji173]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry