reklama
Karolanka
Fanka BB :)
Opcja full wypas VIP [emoji41][emoji41][emoji41]dziewczyny dzis byłam ogladac porodowke. ale odjazd. lozko i fotel dla meza na ktorym moze spac jak mu na to pozwole haha. poza tym lodowka, mikrofala, aparat do kawy. wlasna lazienka z wanna. fajnie. mozna zostac do 72 h ale i tak przewaznie puszczaja do domu tego samego dnia po porodzie. generalnie maja jeszcze piłkę i taboret do porodu. jestem ciekawa jak to będzie. niby drugi porod ale jakos stresa mam troche.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Magdalena T.
To ja też chce takie luksusy! mnie dopadła bezsenność. Teoretycznie do porodu zostało mi 29 dni i już czuję się jak na bombie która tyka coraz głośniej a co to będzie dalej. Dziś wieczorem do gina zobaczymy co powie i ile Filip waży. Bo dwa tygodnie temu miał nieco ponad 2 kg. Ostatnio jestem jakaś rozkojarzona i mam skleroze :-/
Asiunia1988
Mierzyłyście ostatnio obwód brzuszka? U mnie już 109 cm a do terminu jeszcze miesiąc
Mamakulka
A ja prócz tego , że 3 doby musze kiblowac w szpitalu mam takie luksusy w moim polskim szpitalu mąż nie ma łóżka ale za 60 zeta może mieć i łóżko i pyszne szpitalne szamki[emoji14]
Jaspis przykro mi , że coraz gorzej się czujesz. U mnie też powoli zaczyna mi doskwierac trzeci trymestr. Noce mam ciężkie bo nie ma jak wstać normalnie z łóżka bo wszystko strzela
Ja jadę na krew znowu a potem będę robić pompony nad łóżeczko i tez się pochwale kącikiem
Ignaś 35 tc [emoji173]
Jaspis przykro mi , że coraz gorzej się czujesz. U mnie też powoli zaczyna mi doskwierac trzeci trymestr. Noce mam ciężkie bo nie ma jak wstać normalnie z łóżka bo wszystko strzela
Ja jadę na krew znowu a potem będę robić pompony nad łóżeczko i tez się pochwale kącikiem
Ignaś 35 tc [emoji173]
papercut
zazdroszcze wam tych kacikow ja mam w jednym rogu lozeczko w drugim komode bo to jedyne ustawienie, gdzie dziecko nie bedzie lezec przy oknie/kaloryferze i jeszcze sie moje lozko zmiesci wiec jako tako kacika dzieciecego nie ma i nie ma tego efektu wow co u wa obserwuje zeby nie bylo ze bede latac jak glupia miedzy tymi meblami to pokoik 3x3m poza komoda lozkiem i lozeczkiem zmiescil sie tylko fotel do karmienia reszta jest w salonie
reklama
My to wogole mamy tylko 2 pokoje do dyspozycji. Jak się Mati urodzi to zajmie miejsce brata. Przy ścianie, pod oknem, bo nie ma innego miejsca. A starszy hmm sama nie wiem gdzie pójdzie, śmiejemy się ze chyba w kuchni będzie spal.
Jest problem, bo za mało miejsca. Jeszcze komoda ma przyjść, zamówiłam bo nie mam gdzie trzymać ubranek.
Oj tak wogole to cos mnie czysci od wczoraj, oby nie na porod, bo juz i takie objawy slyszalam
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest problem, bo za mało miejsca. Jeszcze komoda ma przyjść, zamówiłam bo nie mam gdzie trzymać ubranek.
Oj tak wogole to cos mnie czysci od wczoraj, oby nie na porod, bo juz i takie objawy slyszalam
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom