reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczynki niniejszym chwalę się kącikiem naszego maluszka [emoji16]
1467815938879.jpg
1467815946388.jpg
1467815950391.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1467815938879.jpg
    1467815938879.jpg
    77,3 KB · Wyświetleń: 434
  • 1467815946388.jpg
    1467815946388.jpg
    61,5 KB · Wyświetleń: 438
  • 1467815950391.jpg
    1467815950391.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 439
reklama
No taki mi się wydaje położony niżej. Ale podono jak opadnie to odczówa się jakaś ulgę w oddychaniu a tego nie zauważyłam. Chociaż chyba jak ze wszystkim innym róznie bywa i nie każdy tak samo wszystko przechodzi ;-)? Więc albo jest tak jak piszesz albo za dużo ruchu dziś :p

no ja tez sie nie znam ale skurcz by kilkanascie minut trwal? chyba ze to bylo kilka w tym czasie a ja sierota jestem i nie rozrozniam kiedy jest kiedy nie ;p ja mam 36dni do cc i tego sie trzymam :D
Papercut kochana dont worry jak przyjdą właściwe skurcze napewno będziesz wiedziała że się zaczyna, tymczasem nie nakrecaj się [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Szafeczka super. Ja właśnie biorę się za prasowanie, dziś jest ok, ale te skurcze nocne ostatnio mnie zmobilizowały, żeby wszystko przygotować i już leżeć.

Tamtusia, gratuluję! To Twoja pierwsza dzidzia? Tak myślałam, że szybko pójdzie. Niektórzy tak mają :) Mam koleżankę, która dwójkę dzieci urodziła szybciutko, przed czasem właśnie, ale wszystko było ok. Zazdroszczę! I wszystkim życzę tak ekspresowych poródów! :D

reklama
Dzięki za link ale miała farta! Taki poród to marzenie :-)

Mi nawet jak odeszły wody to brzuch dalej był wysoko ;-)

Zaczynam odstawiac leki magnez i nospy też nie używam jak nawet będzie boleć czas pomału się przygotować obym wcześniej urodziła tak w 37 tc ;-)

Do góry