reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Mi podkladow na lozko braklo,a miałam 1 paczkę tych duzych i jedna mniejsza.
Tym razem się zaopatrzylam bardziej i kupilam tylko te duze,bo mniejsze sa za male, a jeszcze mam mieć od kuzynki

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie wyrabiam z tymi skurczami, dzisiaj to już jakaś przesada, brzuch non stop twardnieje, dodatkowo pojawiają się bóle krzyżowe. Skurcze są nieregularne, córa się rusza jak zawsze, więc nie panikuję póki co. Do tego dzisiaj znowu zasnęłam na siedząco, nie mogę tego opanować, jakby ktoś podał mi leki nasenne, wystraszyłam się bardzo jak się ocknęłam, bo mam przecież dwulatka pod opieką.... Nie wiem co się ze mną dzieje, jeszcze prawie całe 2 mieisiące zostały....

Karolanka śliczny kącik, taki jasny, bardzo mi się podoba. Szkoda, że ja nie mam miejsca, by zrobić taki ładny kącik :/

Ja spakuję dwie paczki podkładów poporodowych (20 szt.), ostatnio to mi nie starczyło, mąż i tak dowoził na bieżąco. Podkładów na łóżko tych największych spakuję 4 sztuki, mąż na bieżąco będzie dowoził jakby co. Wkładek laktacyjnych w razie co biorę kilka sztuk tylko, bo w szpitalu raczej jeszcze się nie przydają.

Ja mam termin na 5 sierpnia więc za tydzień mogę już rodzic.
Położna mówiła żeby miesiąc przed porodem już odstawić magnez a gin i nospe.

Ja nie ukrywam wolałabym urodzić wcześniej Aby było mniejsze dziecko ;-)

dziewczyny dzis byłam ogladac porodowke. ale odjazd. lozko i fotel dla meza na ktorym moze spac jak mu na to pozwole haha. poza tym lodowka, mikrofala, aparat do kawy. wlasna lazienka z wanna. fajnie. mozna zostac do 72 h ale i tak przewaznie puszczaja do domu tego samego dnia po porodzie. generalnie maja jeszcze piłkę i taboret do porodu. jestem ciekawa jak to będzie. niby drugi porod ale jakos stresa mam troche.

dziewczyny dzis byłam ogladac porodowke. ale odjazd. lozko i fotel dla meza na ktorym moze spac jak mu na to pozwole haha. poza tym lodowka, mikrofala, aparat do kawy. wlasna lazienka z wanna. fajnie. mozna zostac do 72 h ale i tak przewaznie puszczaja do domu tego samego dnia po porodzie. generalnie maja jeszcze piłkę i taboret do porodu. jestem ciekawa jak to będzie. niby drugi porod ale jakos stresa mam troche.
Kurde to gdzie ty rodzisz ze taki wypas

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Oo ja cie ale luksusy ale to za granica gdzieś chyba hellevoet prawda?
Co do magnezu mi kazala brac do skonczonego 35 tc czyli jeszcze kilka dni ale konczy mi sie wiec wezme do konca opakowania :-)

reklama
Ja mam termin na 5 sierpnia więc za tydzień mogę już rodzic.
Położna mówiła żeby miesiąc przed porodem już odstawić magnez a gin i nospe.

Ja nie ukrywam wolałabym urodzić wcześniej Aby było mniejsze dziecko ;-)

Jak zazdroszczę, że tak mało ci już zostało. Ja magnez i nospę mogę brać do końca 35 tc, tak gin mi mówił. Wczoraj też kazał nastawić się na to, że ponownie będę musiała urodzić duże dziecko, a miałam nadzieję, że córa mniejsza będzie....

Do góry