reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

O kurcze to ja s córką na ip byłam z 6 cm rozwarciem a nie jak myślałam że 3 palce to 3 cm :p Juz wiem czemu tak biegali wszyscy ;p

reklama
Tez tak myslalam na poczatku, ale jesli dobrze pamietam to polozna na szkole rodzenia mowila ze pelne rozwarcie to piec palcow wlasnie :) jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi :)

a mnie brzuch rozbolal jak na okres ale bolal caly czas kilkanascie minut, akurat jadlam bylo to tak nie przyjemne ze az odstawilam szamke polozylam sie i staralam sie nie umrzec, juz przeszlo na szczescie mala zaraz miala czkawke i sie pokrecila wiec wszystko ok ale czemu tak dlugo, to chyba nie skurcz bo by nie bolalo tak jednostajnie

Kurde przestańcie laski . Jeszcze nie pora[emoji14]

Paper może jednak skurcz.... nie znam się .
Mnie nic nie boli ale przepowiadajace mam co wieczor . Nie lubię ich.

Ignaś 35 tc [emoji173]

no ja tez sie nie znam ale skurcz by kilkanascie minut trwal? chyba ze to bylo kilka w tym czasie a ja sierota jestem i nie rozrozniam kiedy jest kiedy nie ;p ja mam 36dni do cc i tego sie trzymam :D

Basia - Link do: wieści z porodówek i gratulacje

Paper ja mam takie bóle w dole brzucha tak jak na okres właśnie już od 3 dni tyle, że nie cały dzień, też taki jednostajny i sie zastanawiam o co cho ... dodatkowo nie jestem pewna ale wydaje mi się, że wczoraj odeszło mi część czopa hmmm ale na 100% nie wiem bo go nigdy na żywo nie widziałam :D na szczęście w pt mam wizyte to zobacze co tam sie dzieje. Póki co noo stress :p

Ja mam wrażenie że mi coś wypadnie z brzucha :p takie dziwny ból. Do tego między nogami i pachwina. Grunt że maluch się rusza a ja odpoczywam ;-)
Takie okresowe też się zdarzają i to takie głupie uczucie.

reklama
skoro pare dziewczyn ma te bóle to widocznie tak musi byc :p
Magdalena a brzuch Ci już opadł ? moze dzidziuś już przesunął się w dól i stąd czujesz ból między nogami ?

Do góry