reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Marlenkus ja na zadna szkole nie chodzilam za pierwszym razem i teraz tez nie bede ...natura daje o sobie znac :-)
Martuska to ja juz zaciskam kciukasy
Tylko nie denerwuj sie !!!!

Trzymam kciuki za zdany egzamin. POdejdź do tego spokojnie.
Ja natomiast się już steruje komunia syna. MA 18 maja tyle trzeba jeszcze spraw załatwić i większość na telefon, bo mam leżeć. Najgorsze że nie mam żadnej kreacji :(

Ewcol -ooo to szykuje sie stres ,tylko uwazaj i lepiej wis na telefonie ,napewno tak tez wszystko zalatwisz ,a kreacje napewno znajdziesz

Ewcol bez nerwów! ! ! Komunia to nie jakaś szopka, a przyjęcie organizuje się dla najbliższych. Wierzę, że podołasz;) A może mogłabyś kogoś bliskiego poprosić o dopilnowanie pewnych spraw?

Ja tam się stresuję każdym przyjęciem, które wyprawiam, dlatego na czas ciąży je ograniczalam.

Co do szkoły rodzenia to dziś idziemy na pierwsze zajęcia. Jest za darmo więc szkoda ominąć. Bardziej jestem zainteresowana wiedzą nie o samym porodzie , ale o pielęgnacji noworodka.

A mi właśnie pod balkonem przeszedl pochod alpinistów. Teraz widzę że pod szkole pojechali maxio bedzie mial radoche bo on lubi takie cos.

Załączniki

• 1399443751381.jpg
    1399443751381.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 48
  • 1399443772942.jpg
    1399443772942.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 44
  • 1399443791841.jpg
    1399443791841.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 44
  • 1399443808490.jpg
    1399443808490.jpg