reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witam się niedzielnie.

Ja jestem trochę zmęczona tym remontem. Przez 6 dni nie mieliśmy ciepłej wody bo cała hydraulika wymieniana była, wszystkie rury. Masakra podgrzewać wodę i myć się w miskach. Łazienek też nie mamy. Teście zrobili dodatkową na samym dole, wczoraj mój mąż zmontował prysznic i jest w miarę normalnie. Remonty to masakraaaaa.

Kochana wiem Co przechodzisz Bo my Nadal remontowo juz prawie 10 tydzien, ale to przez rozleniwienie. Wszystko Tak rozlozone prowizorycznie. Lazienki tez nie mam, dopiero w trakcie kaflowania.. Jeszcze mamy mase niepotrzebnych mebli I Tak np w salonie lezy Wszystko to czego nie potrzebuje I chcemy sprzedac, przez to nie moge sie zabrac zabwykanczanie tego pomieszczenia. Nim sie wprowadzilismy Caly czas sie robilo, od rana do nocy mimo iz tego polpasca Mialam. Od czasu wprowadzenia klapa I lenistwo..

Cwikla trzymam mocno kciuki. Domagaj sie badan, oni tam na pewno leniwi I wymyslac beda. W dodatku Twoja lekarka wyraznie powiedziala Ci Co I jak, znajac Twoja sprawe.
Przeraza mnie to, ze Tak to wyglada, by trzeba bylo odczekac tyle czasu.. W koncu to nie jest sprawa jednej istoty a dwoch..

CWIKLA oby badania Ci porobili :* dawaj znać.. jak nie będziesz mogła na bb to na ten numer kom z SOS. Trzymaj się :tak:

Ciacho w lodówce, obiad prawie gotowy.. dzisiaj coś mam energię :-) muszę gdzieś wyciągnąć moich chłopaków bo w domu nie chce mi się siedzieć ;-)

Dziewczyny współczuję remontów.. ale potem będziecie mieć pięknie! :-)

Witam słonecznie!
Mialam mega aktywny dzien, ale zalatwilismy duzo tematów wiec czuje sie spełniona :)

Brzuch mnie boli bardzo. Tak jak było z synkiem - moge chodzic i stac kilkanaście minut i sie zaczyna. Mam wrażenie, ze mi te główki przebija podbrzusze, albo krocze. Okropnosc. W pierwszej ciazy nic złego to nie wrózylo, wiec zakładam, ze tak mam i juz.
Z zazdrościa patrzyłam na inne mamy z wielkimi brzuchami,, których dzis wysyp na miescie, jak one to robia?! Te spacery, zakupy, stanie! Stan w ktorym nie czuje swojego brzucha jest mi mało znany. Ale to pikus jesli wszystko inne pracuje jak należy.

Cwikla - daj znac jak u Ciebie. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok i żebyś spokojnie wróciła do domu.

Cwikla to z ktg to az dziwne bo ja bylam w szpitalu ze skurczami w 21 tygodniu i mialam robione 3razy dziennie
Trzymam kciuki&&&&&&&& daj znac co powiedzieli :-*

ćwikła daj znac bo badaniu koniecznie co i jak
a my dzisiaj nigdzie jednak nie poszlismy bo pogoda sie zespula. Zrobilo sie tak zimno ze minuty na dworze usiedziec nie moglam...
Pozatym ja jakoś od wczoraj jakas otępiała jestem, dziś znowu po obiedzie zasnęłam......
mam nadzieje tylko ,że wyniki wyjdą ok bo ostatnio mam coraz gorsze samopoczucie...
a teraz zabieram sie za prezentacje bo wkoncu musze ja zrobic wrrr:crazy:

reklama
witam. ćwikla jestem zdziwiona tym co piszesz. ja mam robione w szpitalu ktg 4 razy dziennie a moja ciąża jest młodsza. to chyba w dużej mierze zależy od szpitala jednak. najważniejsze że wiesz że jest wszystko dobrze.
czekam na jutrzejszy dzień i mam nadzieję że wyjde do domu po wizycie z diabetologiem

Do góry