reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Widze, ze jakis wysyp dolegliwości bolowych. Na pewno większość to nic poważnego. Trzymajcie sie dziewczyny i nie dajcie czarnym myslom. A jesli którejś intuicja podpowiada, ze cos trzeba sprawdzic to warto pojechać nawet po to by sie uspokoić.

U nas dzis full house. Miło i ciepło, tym bardziej, ze wlaczylismy ogrzewanie ;)
Jakos wyjątkowo dobrze znoszą dzis gości ;)

Udalo mi sie zrelacjonowac wizyte na stosownym wątku.

Milego popołudnia!

reklama
Izis ja tez mam od czasu do czasu takie jakby zawroty glowy czy duszno mi sie robi i musze w oknie postac ale wczoraj wyczytalam ze to podobno na tym etapie ciazy dosc powszechne. A wyniki morfologi kiedy ostatnio mialas? Nie masz anemii? Ja mialam juz miesiac temu niedokrwistosc ciekawe jak w tym mies. Po dodatkowym zelazie mi wyszlo? We wtorek sie dowiem.
Martyna zdrowiej szybciutko!

izis mi tez sie zdarzaly takie zaslabniecia, identyczne objawy jak ty mialam,ale zawsze przy tym niskie cisnienie....wiec mniemam ze przez to...
u mnie dzis jakis senny dzien, zasnelam ogladajac telewizor i wcale nie moglam sie dobudzic...maz dalej śpi:-D

Cześć.

U mnie pogoda w miarę, choć daleko jej do tych prawie letnich dni sprzed tygodnia.

Porobiłam trochę w ogrodzie i dół kręgosłupa boli jak cholera. Trzeba zamówić się do ortopedy.

Miłej soboty.

witam:-)

Mój maluch kopie jak szalony, mam wrażenie , że nie śpi tylko włączył całodzienne czuwanie. Brzuch mi się rusza :tak:. Koniecznie muszę poczytać co napisałyście:-) jak zwykle sporo tego:-)

Dzień dobry wszystkim;)
Witam się pomiędzy imprezkami! Za mną bardzo intensywne dni. Hanutka upodobała sobie poranki;) Wczoraj urzędowała od 5, więc dość szybko nie było spania. Mąż musiał dotrzymywać mi twarzystwa... Dziś od 4 w samtności raduję się folgami małej, bo A. w stanie lekkiej nietrzeźwości...pozwolę mu się zregenerować;) A korzystając nadrobię co u Was;)

Miłego dnia:-)

Witam sie :-*
Ja wczoraj juz nie mialam sily pisac ,tak jak pojechalam na ta hale zabaw tak wrocilismy o 20 ,bylam padnieta -nic nie robilam tylko siedzialam na krzeselku ,ale muslalam ze wyciagne sobie kregoslup i odloze na bok -co za ból !!!!! Wzielam szybki prysznic i nawet nie wiem kiedy odlecialam :-)
Teraz wstalam i jest lepiej :-)
Paczki i z Nuk i z babymarktu podobno wczoraj doszly i odebral je ktos z sasiadow -mam nadzieje ze dzis mi je ktos poda bo juz sie doczekac nie umiem :-D
A jutro wizyta i nieszczesna glukoza :-/ takze blizej czym blizej jutra bedzie mnie nachodzil stres .
Milego dnia dziewczynki :-*

Cześć.

Młodszy dzieć ma regularne pory aktywności, rano około 7 w ciągu dnia po posiłkach i wieczorem od 7 dopóki nie położę się spać, czyli zupełnie jak jego starszy brat. Julian ten plan dnia kontynuował potem po porodzie, bezproblemowo zasypiał i szybko przesypiał noce, i mam nadzieję, że teraz też tak będzie.

Noc miałam przechlapaną... Czujka dymowa około 2.00 zaczęła pipać, słaba bateria, i żeby ją zdjąć trzebaby było przytachać drabinę z garażu, domowa jest za mała... Odpuściłam, pozamykałam drzwi, jakoś udało mi się zasnąć po godzinie, ale i tak co jakiś czas wybudzałam się na jej dźwięk...

Pogoda u mnie zapowiada się mega słoneczna, czyli spacer i lody, a potem tapetowania ciąg dalszy.

Miłej niedzieli.

Witam się niedzielnie :-)

Ale jestem połamana po nocy :confused2: oops coraz gorzej.. a moją poduszkę-rogala gdzieś wcięło i znaleźć nie możemy :crazy:

Widzę, że u nas też dzisiaj słoneczko :tak: oby było tak cały dzień :-)

Miłego dnia!

reklama
witam
u nas zapowiada sie sliczny dzien wiec potem zapewne pojdziemy nad jeziorko;-)
wczoraj do 2 było slychac jak graja nad jeziorem na baletach..poszlo by sie:-D oj poszlo:-D

moj dziec od rana tez aktywny, zaraz trzebz wstac jakies sniadanko mu zaserwowac:-)
no i cala noc szalal,jak on tak bedzie po porodzie to ja zwariuje;-)

Do góry