reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Hek hejja ostatni dzień u mamy wieczorem wracamy do szczecina.w końcu:-) odezwę sie jak ogarne rzeczywistosc

reklama
Coś musiało chyba wisieć w powietrzu bo moje koło trzeciej chyba zaczęło się wiercić mi na pęcherzu, dobre 15 min trwało zanim się przesunęło gdzie indziej, ale przez ten czas myślałam, że fiknę i noc w WC spędzę :-)

Ja się zabrałam za pranie, bo niedziela niedzielą ale jutro przychodzi do nas spec-hydraulik i będziemy łazienkę przerabiać więc będzie bida i chyba na ten czas się do babci wyniesiemy.

Witajcie!!!!
W końcu wróciłam do domku po dwóch tygodniach u rodziców. A tu ściany pięknie wymalowane, ale życie na kartonach i jeszcze dziś w poremontowym kurzu (jutro przyjdzie Pani do sprzątania). Myślę, że czeka nas ok 2 tygodni takiego remontowego życia, bo dopiero za tydzień wymienią okna, potem dokończyć malowanie wokół ścian itd. Nic to, najważniejsze że najgorszy sajgon za nami!!!!!!

Mój M. wczoraj zobaczył mnie niemalże 2 tygodniach "niewidzenia" i stwierdził, że brzuch mi bardzo urósł. A wieczorem poczuł mocne kopniaki i stwierdził, że Malutka musiała mocno przybrać na wadze i sile, bo wcześniej nie było takiego hard-coru:-) Cieszę się, bo o 18 jutro mam wizytę u mojego gin i wszystkiego się dowiem i podejrzymy Malusią.

Czytałam Was na bieżąco, ale nie odpowiem na wszystko po tak długim czasie. Wszystkie za to mocno ściskam !!!!!!!

My po kościele.. byliśmy tylko na połówce bo Michaś przesikał pampersa :szok: muszę się brać za to nocnikowanie..
G. pojechał na rowerze pojeździć, Michał śpi a ja zaraz biorę się za ciacho 3bit bo mam mega smaka :-D

CARINE miłego dnia nad jeziorem :-)

FIUFIU to od jutra sobie odpoczniesz.. szybkiego powrotu do domu!

CALTHA u nas wczoraj był mega leniwy dzień.. dzisiaj mam więcej energii ;-)

ATANA KASPIAN oo jej.. to szybkiego i udanego remontu!

Hej dziewczyny
U nas ślicznie świeci słońce, ale jest zimno. Od rana mąż już podniósł mi ciśnienie, od wczoraj go prosiłam, żeby wyniósł parę rzeczy do piwnicy, miał to zrobić dziś rano ale oczywiście rzeczy dalej stały w przedpokoju i mi przeszkadzały więc pomału wyniosłam sama, a potem zrobiłam dziką awanturę :no: Jeszcze Martyna mi ciśnienie podności. Już czuje się bardzo dobrze, strupki jej odpadają, po ospie zaraz nie będzie śladu, ale wdomu siedzieć musi i z tych nudów wali jej na głowę i jest po prostu nieznośna :-(i tylko wariowanie i wygłupy jej w głowie. nawet jak prosiła o bajkę to nie potrafi usiedzieć, tylko albo łazi po P, albo po meblach :wściekła/y: no po prostu jakiś koszmar z nią :-(dobrze, że ja jutro idę do pracy, ale jak dziś dalej taka będzie to normalnie dostanie jakąś karę i się skończy, pójdzie z rykiem do swojego pokoju i tam będzie siedzieć, bo to nie na moje nerwy.
Głowa mnie boli, muszę zmierzyć sobie ciśnienie! a moje małe ma dziś dzień leniuszka i nie wariuje tak jak zawsze, ale rusza się więc nie panikuję. pewnie odczuwa moje stresy i dlatego taka grzeczna ;-)

Miłej niedzieli

Witam sie i ja. Nareszcie wyszło słońce!! My dzis odwiedzimy dziadkow i pojedziemy na loda do maka bo mam mega chcice :)
Jutro zas od nowa... byle do weekendu hihi :)
Miłego dnia!:-D

Witam sie I Ja, Niestety Nadal bez netu.. Wczoraj bylontroche roboty I kucharzenia, dzis zabieramy sie Za sypialnie. U nas Nadal remont wiec jieciekawie. Pochwale sie, zemdzis spalam do 11, jak nigdy Bo sypiam kiepsko. Wczoraj Mialam nieciekawe bole, maly dalej lezy poprzecznie tylko od Wczoraj z lapkami I nozkami do srodka I nisko, stad bole.. Co do aktywnosci u nas noc zalezna od dnia, jak w dzien szaleje duzo to noc przesypia a Tak to pol na pol. Z reguly rusza sie Co dwie godziny, poczawszy od 7. Od dawna mozemy wyczuc gdzie noga, reka, pupa etc, wiec moj mocno podekscytowany. Kiedys sie balam, ze to dlatego, ze wod malo, stad Tak pieknie mozna wylapac lapki..
Milego dnia kochane I dobrego samopoczucia :-)

reklama
CWIKLA dobrze, że pojechałaś :tak: &&&&&&& mocno zaciśnięte! Domagaj się KTG o masz do tego prawo i nie ma żadnych wytycznych tygodniowych :confused2: ja miała robione nawet w 24tc w poprzedniej ciąży.. Niedziela to pewnie im się nie chce a jak sprawdzą skurcze?

Do góry