reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Cześć.

Mam w końcu normalny internet i telefon... :-D Od poniedziałku trzeba zacząć załatwiać te wszystkie sprawy, które z braku internetu zawiesiłam na kołku.

W celu relaksu pojechałam z przyjaciółką do centrum ogrodniczego i nakupiłam krzaków i kwiatków, mam co robić w weekend, mój M będzie mniej zadowolony... ;-)

Ja na opiekę w DE, podczas i po porodzie, narzekać nie mogę, położne i pielegniaki zawsze pomagały jak potrzebowałam, były miłe i nienachalne.

Zerknęłam na suwaczek i setka mi już zostało! :szok:

reklama
Rany dziewczyny ludzie pogłupieli. Pojechałam do centrum handlowego, bo 05.06 mamy w pracy ważną uroczystość , taką z pompą, w bardzo prestiżowym miejscu i potrzebuję elegancką sukienkę (niestety nic nie kupiłam, muszę allegro oblookać ;-)) i pod tym centrum nie miałam się gdzie zaparkować :szok: w środku nie było jak przejść tyle ludzi! :szok: przy okazji do rossmanna weszłam i ja już do szpitala jestem obkupiona :-D nawet kosmetyczkę sobie kupiłam, bo w domu miałam same albo małe albo badziewne (męskie) :-D
A Wam jak mija popołudnie?

Hej dziewczyny ;*
Ja odpoczywam cały czas, dopadła mnie ANGINA ROPNA :no:
Dobrze, że Babunia jest to pomoże mi bo Dominik jest wszędzie :szok:
Antybiotyk co 8 godz i łóżko..
Do tego zaczęło mnie ucho boleć :-:)baffled::baffled:

Martyna wspolczuje, ja tyle razy co mialam zapalenie ucha w zyciu nie bolalo. Pamietaj dobierz antybiotyk do konca
bo angina to powazna choroba i duzo powiklan moze byc jak niedoleczona. lez sobie i sie kuruj daj Babci pomoc Wam.

Martyna znam ten ból. jest okropny. trzymaj się kochana z tego co pamiętam to po trzeciej dawce antybiotyku odczułam dopiero mała ulgę a później to już tylko lepiej. Zdrowia życzę

Mam nadzieje ze zamkne dzien i tydzien zlych wiadomosci i chorob.O 15-50 zaczal mi sie atak tahikardi ktory sie niezatrzymywal.Wyladowalam na pogotowiu,udalo im sie zatrzymac potem kilak razy kontroli serca.Potem wizyta u ginekologa sprawdzic czy leki oby niepodzialaly na dzidziusia,przez 30 mint sluchaismy bicia serduszka i kopniakow jakich malo.Potem wizyta.Lozysko sie podnioslo ale niestety nietatyle zeby kfalifikowac mnie do porodu naturalnego.Jestem zamknieta i dluga na 40 mm dzidzius piekny duzy dokladniejsze wyniki beda mi robic w poniedzialek.Mam infekcje waginalna globulki na 10 dni. Ide spac bo jestem wykonczona.A no zeby bylo jestem w domu.

Zdrowia potrzebującym.

Ja dziś miałam w planach jak Kac pójdzie spać zrobić jakaś listę zakupów dla mnie i Malucha. Niestety....nie mam mocy. Dobrze,że ciążą trwa dość długo to może się wyrobie....
Nie czuję jeszcze żadnego instynktu wicia gniazda....
Jak czytam ile Wy macie gotowych zakupów to się jak wyrodna matka czuję..

reklama
Do góry