reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ojejku, jakie przykre wieści :(
Monya życzę Ci dużo sił na najbliższe dni...

A Wam dziewczyny spokojnych i pełnych radości Świąt.
Ja się za bardzo nie napracowałam, bo tylko ogarnęła mieszkanie z grubsza i byłam w Tesco na zakupach. Jutro opiekę babkę cytrynową. Poza tym nie robię nic, bo w święta się gościmy u rodziców.

reklama
Kaspian, poznałam w sumie niedawno ten zespół, bardzo mi się "spodobali" :) ja nawet nie wiem czy przeszli dalej bo i tak ich lubię :))

Monya...ja nie będę składać kondolencji, mówić jak mi przykro. .. powiem tylko tyle, że trzy lata temu przeżywałam to samo,, tylko z tatą, ja Ci życzę dużo siły i tak wielu życzliwych osób wokół Ciebie, jak było u mnie. Pomoc tych osób była bardzo cenna... i przepraszam, że nie składam kondolencji, ale dla mnie to było coś czego nie mogłam słuchać i znieść :(

A dzisiaj właśnie myślałam o tacie...jejku i akurat święta... po prostu trzymaj się dzielnie :(

Monya bardzo mi przykro - trzymaj się kochana.:-(

Miałam właśnie do Was napisć, wchodzę a tu niestety takie wieści.
To tylko tak krótko. Mam nadzieję, że mnie pamiętacie. Co prawda nie piszę:zawstydzona/y: ostatnio ale staram się czytać na bieżąco. Na pewno po świętach wrócę (o ile mnie przyjmiecie jeszcze:zawstydzona/y:).

Dziewczyny życzę Wam spokojnych i jak najbardziej rodzinnych świąt, smacznego jajka i mokrego dyngusa

...

Załączniki

• 1397852436378.jpg
    1397852436378.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Do góry