reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witam się poniedziałkowo :-)

Sierpniowa mam do ciebie pytanko :-) w którym smyku oglądałaś wózki? Nie wiesz gdzie w Lublinie są jeszcze takie sklepy z wózkami? Jutro jedziemy do LUB bo mam usg prywatnie i chciałam porozglądać się za wózkami ale nie mam pojęcia gdzie :confused2:

Ja oglądałam w Smyku w tym nowym Felicity. Szczerze mówiąc też nie wiem, gdzie jeszcze szukać sklepów z wózkami w Lublinie. Wspomóż się póki co Google, ja też tak zrobię. Kilka dziecięcych sklepów jest w Galerii Olimp, ale czy tam są wózki to nie dam sobie ręki odciąć. Jak mi coś wpadnie do głowy to Ci tutaj jeszcze napiszę.

Masz tu kilka adresów:
Rampers ul. Inżynierska 2
Baby Fant ul. Lotnicza
Rob- Ren ul. Łęczyńska 56
Krzyś ul. Wigilijna 12
Super dzidziuś ul. Piłsudskiego 10

Ostatnia edycja:
Domi jestem myślami z Tobą! Mam nadzieję,że to wszystko tylko tak groźnie brzmi ...
Madison a żebyś wiedziała,że tak będzie...przez ponad dwa lata opiekowałam suę bliźniętami i nie było spaceru, żeby nas ktoś nie zaczepił...ale porodziły się z tego bardzo fajne znajomości;)

Ja już po wizycie- w skrócie- wszystko ok;)

Gratulacje wizyt dziewczynki ;)
Ja sobie leze a mój mały chłopczyk bombarduje mnie takimi kopami, ze boje sie pomyslec co poczuje w 8-9 msc ;)

Cześć dziewczyny
Zaglądam tu do Was co kilka dni, ale na pisanie to już mi sił i czasu brakuje....
W skrócie - u nas wszystko dobrze, dzisiaj byłyśmy na wizycie - jest jak trzeba.
Trzymajcie się, wszystkim życzę dużo dobrego :-)

Ja oglądałam w Smyku w tym nowym Felicity. Szczerze mówiąc też nie wiem, gdzie jeszcze szukać sklepów z wózkami w Lublinie. Wspomóż się póki co Google, ja też tak zrobię. Kilka dziecięcych sklepów jest w Galerii Olimp, ale czy tam są wózki to nie dam sobie ręki odciąć. Jak mi coś wpadnie do głowy to Ci tutaj jeszcze napiszę.

Masz tu kilka adresów:
Rampers ul. Inżynierska 2
Baby Fant ul. Lotnicza
Rob- Ren ul. Łęczyńska 56
Krzyś ul. Wigilijna 12
Super dzidziuś ul. Piłsudskiego 10

Właśnie mamy zamiar odwiedzić Felicity, z racji niedawnego otwarcia :-) i sklepów które tam są i je lubię :-) i zapisałam sobie 3 sklepy z tych co wymieniłaś, więc jak będą siły to je odwiedzimy :-) dzięki bardzo ;-)

Dziś czuję się fatalnie. Niby tylko wykąpałam się i zrobiłam kaczkę na obiad a wszystko boli jakbym przeszła kilkanaście kilometrów. Brzuch ciągnie, kręgosłup dokucza. I jeszcze dodatkowo jestem kłębkiem nerwów. Dzień bez płaczu to dzień stracony. Coraz gorzej znoszę to zamknięcie i nic nie robienie.

Jeszcze 111 dni.

Hej kobietki.
Monya - doskonale cię rozumiem, też mam codziennie "stany depresyjne", a płaczliwość i wyolbrzymianie zwykłych zachowań to już moja norma. Zaczynam się sama siebie bać. Damy radę kochana.

Monya i ewcol tule Was bardzo bardzo mocno :* Nie dajcie się złym nastrojom, trzeba być silnym;-) Ja dziś cały dzień próbuje pocieszyć moją koleżankę, troszkę jej lepiej, może i Wam na noc się poprawi.
Bierzcie gorącą, aromatyczną kąpiel i wskakujcie do ciepłego łóżeczka. Głowa do podusi, uśmiech na twarzy, oczka zamykamy i odlatujemy. A jutro meldować mi się tutaj z dobrym nastrojem:-)

reklama
Ewcol, Sierpniowa...dziękuję.

Ja niestety jestem chorobliwą perfekcjonistką i pedanką z silną potrzebą poczucia kontroli. Przymusowe leżakowanie i oddanie spraw w inne ręce jest dla mnie trudne. Dodatkowo 1 dzień świąt robimy u nas, nie będę tłumaczyć dlaczego nie możemy tego zmienić. Oczywiście rodzina zgłasza chęć pomocy i ogólnie jest wspierająca, ale dla mnie wszystko musi być przygotowane na tip top. A jak to zrobić jak byle co Cię męczy i może zaszkodzić.

Muszę chyba poprzestawiać sobie wszystko w głowie i wtedy będzie ok, choć święta zawsze były dla mnie stresujące nawet przed ciążą.

Do góry