reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witam się poniedziałkowo :-)

Sierpniowa mam do ciebie pytanko :-) w którym smyku oglądałaś wózki? Nie wiesz gdzie w Lublinie są jeszcze takie sklepy z wózkami? Jutro jedziemy do LUB bo mam usg prywatnie i chciałam porozglądać się za wózkami ale nie mam pojęcia gdzie :confused2:

Ja oglądałam w Smyku w tym nowym Felicity. Szczerze mówiąc też nie wiem, gdzie jeszcze szukać sklepów z wózkami w Lublinie. Wspomóż się póki co Google, ja też tak zrobię. Kilka dziecięcych sklepów jest w Galerii Olimp, ale czy tam są wózki to nie dam sobie ręki odciąć. Jak mi coś wpadnie do głowy to Ci tutaj jeszcze napiszę.

Masz tu kilka adresów:
Rampers ul. Inżynierska 2
Baby Fant ul. Lotnicza
Rob- Ren ul. Łęczyńska 56
Krzyś ul. Wigilijna 12
Super dzidziuś ul. Piłsudskiego 10

Ostatnia edycja:
Domi jestem myślami z Tobą! Mam nadzieję,że to wszystko tylko tak groźnie brzmi ...
Madison a żebyś wiedziała,że tak będzie...przez ponad dwa lata opiekowałam suę bliźniętami i nie było spaceru, żeby nas ktoś nie zaczepił...ale porodziły się z tego bardzo fajne znajomości;)

Ja już po wizycie- w skrócie- wszystko ok;)

Gratulacje wizyt dziewczynki ;)
Ja sobie leze a mój mały chłopczyk bombarduje mnie takimi kopami, ze boje sie pomyslec co poczuje w 8-9 msc ;)

Cześć dziewczyny
Zaglądam tu do Was co kilka dni, ale na pisanie to już mi sił i czasu brakuje....
W skrócie - u nas wszystko dobrze, dzisiaj byłyśmy na wizycie - jest jak trzeba.
Trzymajcie się, wszystkim życzę dużo dobrego :-)

Ja oglądałam w Smyku w tym nowym Felicity. Szczerze mówiąc też nie wiem, gdzie jeszcze szukać sklepów z wózkami w Lublinie. Wspomóż się póki co Google, ja też tak zrobię. Kilka dziecięcych sklepów jest w Galerii Olimp, ale czy tam są wózki to nie dam sobie ręki odciąć. Jak mi coś wpadnie do głowy to Ci tutaj jeszcze napiszę.

Masz tu kilka adresów:
Rampers ul. Inżynierska 2
Baby Fant ul. Lotnicza
Rob- Ren ul. Łęczyńska 56
Krzyś ul. Wigilijna 12
Super dzidziuś ul. Piłsudskiego 10

Właśnie mamy zamiar odwiedzić Felicity, z racji niedawnego otwarcia :-) i sklepów które tam są i je lubię :-) i zapisałam sobie 3 sklepy z tych co wymieniłaś, więc jak będą siły to je odwiedzimy :-) dzięki bardzo ;-)

Dziś czuję się fatalnie. Niby tylko wykąpałam się i zrobiłam kaczkę na obiad a wszystko boli jakbym przeszła kilkanaście kilometrów. Brzuch ciągnie, kręgosłup dokucza. I jeszcze dodatkowo jestem kłębkiem nerwów. Dzień bez płaczu to dzień stracony. Coraz gorzej znoszę to zamknięcie i nic nie robienie.

Jeszcze 111 dni.

Hej kobietki.
Monya - doskonale cię rozumiem, też mam codziennie "stany depresyjne", a płaczliwość i wyolbrzymianie zwykłych zachowań to już moja norma. Zaczynam się sama siebie bać. Damy radę kochana.

Monya i ewcol tule Was bardzo bardzo mocno :* Nie dajcie się złym nastrojom, trzeba być silnym;-) Ja dziś cały dzień próbuje pocieszyć moją koleżankę, troszkę jej lepiej, może i Wam na noc się poprawi.
Bierzcie gorącą, aromatyczną kąpiel i wskakujcie do ciepłego łóżeczka. Głowa do podusi, uśmiech na twarzy, oczka zamykamy i odlatujemy. A jutro meldować mi się tutaj z dobrym nastrojem:-)

reklama
Ewcol, Sierpniowa...dziękuję.

Ja niestety jestem chorobliwą perfekcjonistką i pedanką z silną potrzebą poczucia kontroli. Przymusowe leżakowanie i oddanie spraw w inne ręce jest dla mnie trudne. Dodatkowo 1 dzień świąt robimy u nas, nie będę tłumaczyć dlaczego nie możemy tego zmienić. Oczywiście rodzina zgłasza chęć pomocy i ogólnie jest wspierająca, ale dla mnie wszystko musi być przygotowane na tip top. A jak to zrobić jak byle co Cię męczy i może zaszkodzić.

Muszę chyba poprzestawiać sobie wszystko w głowie i wtedy będzie ok, choć święta zawsze były dla mnie stresujące nawet przed ciążą.

Do góry