reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Witajcie,
ja już w pracy. Zjadłam właśnie śniadanie,bo rano robiłam badania i musiałam być na czczo. Jej...do szału doprowadza mnie to gadanie o wzroście mojego brzucha. Rośnie-wiem o tym i jak 40 razy dziennie słysze,że urósł to mi się flaki przewracają :p
Ja wczoraj w Kościele nie byłam...Kaca nie było z kim zostawić, a on boi się śpiewów kościelnych :-p
Antek aktywny wczoraj cały dzień i dziś od rana szaleje. Widać wcześniej tak był ułożony,że słabiej go czułam.
Trzymam kciuki za wizytujące.
Ja wizytuję jutro.

reklama
KASPIAN dobrze, że chłopcy mają plan ;-) oby go zrealizowali!

ANNA i co przeżyłaś? Ja też po tym badaniu byłam głodna strasznie :-D

ATANA oczywiście &&&&&&& zaciśnięte :-)

KAMI powodzenia! &&&&&&&&&&&

AMELIA oby ta depresja Ci przeszła! :* wpadaj do nas częściej..

SIERPNIOWA
ale Cię męczy.. zdrówka :*

MAJULA to odpoczywaj, masz prawo :tak:

Ja dzwoniłam do diabetologa i wizytę mam już 28.04 :-) wtedy się wyjaśni czy mam tą cukrzycę czy nie :tak:

Michał idzie za pół godz idzie spać i idę walnąć się razem z nim :-)

witam się w pochmurny i senny dzionek
cwikla - ja tez glukoza po świętach, mam nadzieję że pójdzie gładko jak dziewczynom do tej pory :)
Pogoda do bani - nie wiem czy to przez nią, czy jak,, ale ostatnio nerwowa jestem, złoszczę się szybko, mąż mnie denerwuje, dziecko rozkapryszone ehhhh
Jestem też na etapie szukania mebli dla Wiki do pokoju, jakoś nic mi się nie podoba - a to trzeba już jej pokoik robić.
Udanych wizyt i samych dobrych wieści, i przyjemnego dnia :-)

Ewaelinka udanych zakupów, pochwal się późniejJ U nas w lidlu akurat nie ma ciążowych ubrań, ale ostatnio były całkiem fajne leginsy i tuniczkiJ Siostra mi kupiłaJ
Kaspian bez nerwówJ Faceci są prości! Wystarczy mały wstrząs, zagrywka… Ja jak coś przebąkuję pod nosem, że może jak nie ma czasu/siły/ochoty to tatusia poproszę to mój A od razu zabiera się za pracęJ Ewentualnie możesz poudawać, że sama się za to zabierasz… jeśli oni mimo pewnych ustaleń nie przystąpią sami ochoczo do pracy
Izis najważniejsze, że już na swoimJ Powolutku się oporządziszJ
Anna jak dobrze, że już masz to za sobąJ

ja też glukozę po świętach ze względu na chorobę
zawsze podziwialam osoby, ktore lubią biegać.... ja nie znoszę.... fitnes, siłownia - ok, ale bieganie -nie ;-)
juz mi kolezanka powiedziala, że na jesieni zaczynamy chodzić na siłkę, w sumie to odnawiamy, bo przed ciąża chodziłyśmy,a jej się teraz samej nie chce:-D a i ja bede miala motywację, bo się z domu na chwilę wyrwać i zrobić cos dla siebie

u nas dzis pada deszcz.... kiepska pogoda.... a prasowanie u mnie zalega i jakoś mi się nie chce

Hejjjj:):) Poniedziałkowo:) mało piszę wiem:D ale myślałam że znajdę dziś więcej czasu bo małż w nocy pojechał w delegacje i myślałam ze nie bede musiała obiadu robić, ale okazało się że u nich pada i wracają, powinien byc w domku koło 15-16:)

Mam pytanie czy dopiszecie mnie na listę sierpniówek?:D Oczywiście jak wam tam pasuję bo jestem jeszcze na wrześniówkach ale termin miałam od 24 sierpnia o 3 września bo dziecko na pierwszym usg było mniejsze:D Teraz nadgoniło i jest tak jak ma być:D Będę się udzielać ile tylko dam radę, dziś jakoś słabo się czuje, strasznie rwie mnie dołem brzuch, wizytę mam w środę ale jak małż wróci i dalej mnie będzie boleć wsiadam do auta i jadę do szpitala, dziś pewnie dyżuruje mój lekarz...

Miłego dnia:)

ookatkoo, wyślij priv do natkusi, ona listą zarządza :-D
edys, ja też ostatnio nerwus jestem :crazy: na małą krzyczę często, a potem mam wyrzuty sumienia :zawstydzona/y:
MartuŚka, a po co Ty juz pierzesz te ciuszki? przecież do sierpnia to Ci się zakurzą i tak. Ja mam wszystko ubranka po Agatce w komórce i najwcześniej w lato je zniosę, bo na co mi to teraz?

U nas też pogoda do d... Deszcz pada, a na pocztę miałam iśc ubrania pozamawiane wysłać.

reklama
Witam się w południe:)
Rano zaliczyłam badanie moczu i tokosplazmozę. Za tydzień czeka mnie glukoza...

Kurczę jeżdżę po zakładach krawieckich i już nie mam nerwów. Kupiliśmy jakiś czas temu fotelik używany na allegro,jedno zapięcie jest zepsute (to które trzyma daszek i osłonkę na nóżki). Nigdzie nie moga mi tego wymienić, a jak już to na inne zapięcie ale wtedy nie będzie mi pasować do zapięcia w foteliku...Chyba oszaleję..do tego muszę dokupić adapter do wózka,a jedynie widziałam tylko na stronie Tako.
W najgorszym wypadku będzie bez osłonki i daszka (brak osłonki jakoś zniosę,bo będzie lato i wystarczy kocyk,ale bez daszku może być ciężko przy wietrze) ehhh

Do góry