reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witajcie
Asieek - :-*

Ja wlasnie jestem po odstawieniu mamy na lotnisko i mi tak smutno :-( -szybko zlecial ten tydzien ,stanowczo za szybko ,a do tego moj M. Dzis cale popoludnie w pracy ,ale wieczorem mam zarezerwowane przytulanko :-)
Mała wczoraj caly dzien dawala mi delikatne kopniaczki ,ale stanowczo mocniejsze niz wczesniej :-) dzis poki co jest spokojna -moze dlatego ze caly czas cos robie .

Milej niedzieli :-*

reklama
Atana, MartuŚka to jesteśmy umówione
Ale nawrzucałyście przepisów na pyszności, Atana chyba będę musiała się kiedyś wprosić do Ciebie ;-)

Z tą pogodą to rzeczywiście jakieś jaja.
U mnie niestety znowu glut i chrypka...kurcze zawsze coś :wściekła/y:

Cześć dziewczyny:-)
Mój maluch wczoraj pierwszy raz dał o sobie znać. Przybił kilka razy piąteczkę ze mną :-) No i wieczorem w łóżku leżąc czułam jakieś pływanie w brzuchu :-):-):-):-)
Ja dziś piekę chlebek i pełen relaksik. Jutro usg :-):-):-)
Miłej niedzieli ;-)

Hej dziewczny :-) miałam ostatnio odpisać każdej z Was ale dopadło mnie jakieś choróbsko i od dwóch dni wymiotuję:eek:. Jedyne to to, że czytam Was na bieżąco.
U nas pogoda też paskudna. Strasznie wieje, raz pada raz słońce a moja mała dostaje fisia w domu;-)
Przewijał się temat wagi - ja na razie mam na plusie 2,5 no i mam nadzieję, że do końca ciąży będzie max 7 ale zobaczymy jak to będzie.
Co do badań połówkowych to jeszcze nie wiem kiedy bo wizytę mam jutro i pewnie dowiem się wtedy.
Mieszkanie mamy własne 2 pokoje ale marzy nam się domek - niestety na razie na planach się zatrzymujemy. W najbliższym czasie szykuje się remont i to duży bo chcemy zrobić pokój dla dzieciaczków a salon przystosować do spania dla nas no i ta nieszczęsna łazienka. Leje nam się cały czas z góry a jedyne wyjście to wymiana całych pionów. No i tu jest problem z sąsiadką z dołu bo ona nie za bardzo chce się zgodzić bo trzeba jedną ścianę wyburzyć, A to i tak trzeba zrobić czy chce czy nie.
Ja też kiedyś uwielbiałam piec ale tak jakoś mi przeszło i teraz od święta to robię.
Zmykam kochane i życzę miłej niedzieli:-):tak:

Cześć.

U mnie słonko w końcu wyszło i nie pada, wieje też umiarkowanie.

Sierpniowa
gratuluję pierwszych ruchów.

Idę spreparować sałatkę nicejską na obiad.

Amelia - ja właśnie nigdy tortu nie robiłam :-) Ale lubię piec chleb i ciasta i całkiem nieźle mi to wychodzi :-)

Misiura - wpadaj :-)

Sierpniowa - też mam jutro wizytę, niby nie mam podstaw do obaw ale zawsze się trochę stresuję :-)

Ma_Dunia - u mnie dzisiaj lasagne :-)

Witajcie,
pogoda mało przyjazna,ale co zrobić... dopiero marzec. Byliśmy u znajomych dziś,a teraz korzystam i położyłam się z Kacim.
Pieklam sernik ale nie wiem czy się udał.
mam przepisy na pyszne zupy jeśli któraś z Was reflektuje :-)
Ja wizytuje we wtorek....

reklama
Do góry