reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

ale piździ .. i tak przez cały tydzień podobno : /

Izis - zaraz zabieram się za ankietę :)

Ojaka - ja biorę 2 x 1 asmag forte

Atana - miej litość , takie pyszności tu wklejasz , uwielbiam ciasto cytrynowe

Asiołek - zdrówka dla Was

Misiura - dobrze ze nic się nie stało i na strach się skończyło

reklama
Amelia - trzeba być dobrym dla siebie i najbliższego otoczenia :-) Ja teraz w sumie mało piekę, regularnie to chleb a na weekend coś słodkiego :-)

Witam z zachodniej wietrznej Polski. U mnie od rana brak prądu, dosłownie przed chwilą włączyli. Na obiad zaproszeni byli teście i tu się udało, ale z ciastem do poobiedniej kawy było już gorzej :no: niestety surowe wyszło przez ten brak prądu. Do tego oczywiście brak wody :sorry2:, wysłałam M do sklepu po jakieś ciastka i oczywiście WODĘ, ale wszystkie sklepy zamknięte, bo kasy fiskalne itp. Matko jak my jesteśmy uzależnieni od bieżącej wody w kranie i elektryczności. Naczynia i gary wylewają mi się ze zlewu, wody nadal nie ma. To nie jest mój dzień jakoś tak mi przykro, że nie wyszło jak należy.
Do duuupy z tą pogodą i wiatrem

Asiołek dzięki... :-)

Mieliśmy z M iść na urodziny do jego współautora i w ostatniej chwili Julian postawił veto. :szok: Był szloch i wtulanie, tata może iść ale mama zostaje... Wcześniej zostawał i nie było problemu, a dziś coś mu się odwidziało... Co było robić, spędziłam pół godziny z synkiem, poczym w najlepsze sobie odjechał...

Idę wygrzebać jakieś dvd, zrobię sobie kino domowe.

Dobranoc.

Dziękuję wszystkim za ankietę :) jeśli jest jeszcze ktoś chętny to dalej można wypełnić ;)

Jest okropna pogoda, ale póki co deszcz-śniegu nie widać :) więc ta pogoda jest nawet bardziej wiosenna niż zimowa ;)

Jak będę na komputerze to coś więcej napiszę bo na telefonie to długo trwa :D

Aaa wczoraj jak byłam na uczelni to K. wpadł w "szał zakupów" dla dziecka :D zrobił zakupy w internecie, mydła, emulsje, pieluchy tetrowe w tym z misiami :D, cążki do paznokietków, worki na pampersy :D a w lidlu pampersy z promocji na zapas dla trochę większego dziecka :D patyczki do uszu, nawilżane chusteczki.
Dodam, że on nigdy raczej nie robi takich"akcji", a do tego póki co jeśli chodzi o dziecko to ja czytałam, szukałam, oglądałam itd. Byłam bardzo miło zaskoczona, że tak zaszalał i się "włączył" w to wszystko :))

Asieeek5 - witaj :-)

Izis - mój póki co nawet nie chce za bardzo działów dziecięcych zwiedzać stwierdza, że się jeszcze w życiu naogląda :-)

Byłam wczoraj na małej imprezce i ja wam powiem, że to niecodzienne uczucie być jedynym niepijącym :-)

Asieek5 Witaj!
Ja mam dosc juz tego samotnego weekendu. Jedyne pocieszenie ze sie nie zarazilam od Alka jak narazie tym rota! Ale maz w pracy caly weekend. Ja z malym w domu i nie moge ani do nikogo pojsc ani nikogo zaprosić! A bratowa juz z rana nas zapraszala jej synek rok mlodszy od mojego i b. Lubia sie razem bawic a tu d. Pogoda niby lepsza niz wczoraj ale zimno jakos i nie chce mi sie wylazic choc musimy chocby do sklepu sie przejść. Niby juz prawie jest zdrowy ale znowu rozwolnienie rano mial? Chyba za wczesnie zjadl normalny obiad wczoraj...:confused2: Tez bym cos upiekla albo choc gofry albo nalesniki zrobila ale nie chce mlodemu robic przykrości ze on nie moze jeść:sorry:

reklama
Asieek - witaj :)

Atana - ja robię tylko torty , ciast raczej nie piekę ale to tylko dlatego że później muszę je sama jeść :) bo mąż nie je słodkości :)

Do góry