reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Kami haha kochana chcialabym podawac wage w funtach oczywiscie mowie o 3 cyfrowej liczbie myslac o kg ;-)

Domi - mi moja waga, też niestety w kg, przez gardło nie przejdzie :-) Zawsze miałam trochę ciała na plusie ale generalnie figurę fajną ale to co się zaczęło dziać jak palenie rzuciłam to przeszło ludzkie pojęcie. Rosłam w oczach i to tylko wszerz :) Teraz się staram kontrolować bo wiadomo lepiej, żebym za dużo już nie przytyła.

Wy to jesteście dziewczyny chudzinki :-)

Hejka dziewczynki :-)

ja już po wizycie - relacja na wizytowym :-)
wpadnę do Was wieczorem bo dzisiaj nie mam zbytnio czasu.. mąż jedzie wieczorem na Niemcy po auto.

Buziaki

No ja przyfasowalam z waga przez leczenie ale teraz mowie w ciazy bardzo malo przytylam i ogolnie ustawilam sobie ze chce max 15kg przybrac na wadze zobaczymy coz tego wyjdzie poki co idzie mi nie najgorzej ;-)

Cześć dziewczyny
nawet nie mam czasu Was poczytać
ja tak na chwilkę, niestety i nas dopadł szpital, od wczoraj jestem z małą w szpitalu, obustronne zapalenie płuc... :-(, reaktywacja infekcji którą leczymy 3 tygodnie, reaktywacja ze zdwojoną, nawet dziesięciokrotnie siłą.... Mała dostaje antybiotyk dożylnio i doustnie, dwa różne. Ja siedzę z małą cały dzień M przyjeżdża na noce. Załamka....
Mam nadzieję że u Was lepiej...

Z Kacim złapałam 12kg (start 65,koniec 77). 4msc po ciązy było 57. Ta ciąża z 58 na liczniku i nie chcę złapać więcej jak do 70kg. W pracy panie mówią,że nie widać,że to zaawansowana ciąża. Raczej 3msc. Może nie będzie źle. Kupiłam grapefruita. Taką miałam ochotę! Mam jeszcze gruszkę i pomarańcza. Owocowa ciąża!
Beetka- ojej! Zdrówka dla Malutkiej!

O kurcze Beetka współczuje, ale sie potoczyło. No, ale teraz pod taka opieka musicie wyjśc na prosta. Współczuje szpitala bardzo. Uważaj na sobie!
Duzo zdrowka dla córeczki, biedna sie wycierpi. Dzieci nie powinny w ogóle chorować. Ciekawa jestem czy długo Was tam bedą trzymać, nie wiem ile trwa leczenie przy zapaleniu płuc.
Trzymajcie sie dziewczyny!

Domi - nic dziwnego, ze przybrałas na wadze przygotowując sie do ivf.

Gorgusia - uważaj na owocowa ciążę, bo z tych planowanych 70kg nic nie bedzie ;) Ja najszybciej tylam w ciazy na owocach.

Ja przytylam 18kg i mimo karmienia i poleocznej diety bezmlecznej (wyklucza wszystko co dobre i słodkie :)) nie wróciłam do swojej wagi. Takze różnie bywa, uważajcie ;) 3,5 kg zgubilam dopiero teraz przy wymiotach. Takze w sumie zaczynalam ciążę prawie z tego samego poziomu.

ja tez z tych z wielką wagą startową. i moge swoje doświadczenia z poprzedniej podac. startowałam wtedy z 96-skończyłam na 102,5. od 29 tyg. przytyłam poł kilo.
słodyczy w tedy i teraz nie jem,bo mnie odrzuca, poza żelkami ;)
w tej startuowałam z 105 ,ostatnio 106,7 wizyta za 4 dni,to się przekonam ile wlazło.
ale jakoś tak jest,że przy dużej wadze początkowej ciężko jest dużo przybrac w ciąży (kilak przypadków potqwierdzonych)
aj,żeby kurna tak jak nie chce teraz waga iść szybko do przodu,tak spadała szybko....
a tu -mówiąć przydko c h*j

reklama
Fiuufiuu - Rozumiem, ze sie wkurzasz, ale i tak super, ze tak mało w ciazach przybierasz. Jakby Ci tak wpadło 15-20kg zamiast 6, to dopiero były ciężar i wk...w ;)

Ja chce przytyc teraz mniej i nie chce widzieć 8 z przodu na wadze, czy sie uda to sie dopiero zobaczy :)
Choć oczywiście to nie sa moje priorytety ciazowe. Najwyżej w końcu zacznę biegać :)

Do góry