Oj dziewczyny ja też Wam współczuję. Ja do 17 tygodnia włącznie przechodziłam koszmarnie. Nawet mam wrażenie, że niektórzy nie do końca wierzyli, że jest tak źle bo "ciąża to nie choroba"

Teraz jest znacznie lepiej, ale wiadomo, zawsze coś nowego

Teraz czasami ciągnie mnie taki ból po lewej stronie od krzyża przez pośladek i wtedy nie mogę nogi podnieść i cioram ją po ziemi...i wyglądam jak świr
Dodatkowo bolą mnie piety jak trochę pochodzę czy postoję ;-) No i plecy, i w brzuchu różne miejsca na różne sposoby.
Upławy chyba mam dalej, bakterie w moczu, ale lekarze chyba twierdzą, że to nic takiego. A wczoraj zapomniałam zapytać o wynik mojej cytologii
Domi u Ciebie to jest taki stan tych dolegliwości, że faktycznie musisz być pod kontrolą żeby tego stanu przedrzucawkowego nie było (czy jak on się tam zwie). O tym też trochę czytałam :/ Ważne, że lekarze są zainteresowani Twoim stanem.
Idę robić naleśniki ze szpinakiem i kurczakiem. Morfologia mi spada, jeszcze nie dostałam leków, na następną wizytę mam nie robić badania, ale na kolejnej dostanę skierowanie i na tą krzywą z glukozą ble. Przypuszczam, że nie uda mi się tych wyników podnieść i jeszcze się pogorszą - obstawiam, że w końcu te leki będę musiała brać.
Byłam się przejść do sklepu, jest pięknie

Jest tak pięknie, że naprawdę wmawiam sobie, że przeżyję ten okropny weekend i brzydki tydzień
Czy w ciąży można brać lacibios femina ? Bo jak tak to ja chyba też zacznę brać.
I mam takie pytanie w ogóle nie w temacie i wybaczcie, że w ogóle pytam, ale na chwil obecną szukam rozwiązania mojego problemu - muszę zrobić 100 ankiet do mgr, czy możecie mi w tym pomóc i wypełnić mi ankiety ?

Oczywiście anonimowo całkowicie, po prostu muszę to zrobić, a tu po drodze ten szpital, i dowiedziałam się, że potrzebuję ich szybciej niż myślałam. Szukam ratunku :-)
Co do mężczyzn, oni często chyba mają inne podejście do wieku spraw...K. chociażby nie cierpi przewrażliwienia, biadolenia, siania paniki. Wtedy trafia go szlag

I nieraz gdy mnie coś martwi to on nie przytula i nie mówi, że "wszystko na pewno jest dobrze", tylko bardziej z groźną miną krytykuje wymyślanie, czy panikowanie. Rozumiem go, ale z drugiej strony czasami przydałoby się przytulenie, pogłaskanie po głowie, takie hmm ciepło ;-) zwłaszcza dla baby w ciąży. Wczoraj znalazłam na
www.zapytajpolozna.pl dział dla tatusiów i podesłałam mu jakieś artykuły

Może to jakiś sposób na Panów

Bo im też bywa trudno