reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

witam

ktos cos pisał o pogorszeniu się pogody.. nie mówcie, wiosna pełna parą a tu by miała zima przyjść? na drzewach już pączki liści są, na moich borówkach też..wszystko by szlag trafił....

co do rtg zęba w ciąży ja miałam robione na samiuteńkim początku, nie wiedziałam jeszcze ,że w ciązy jestem. Ale miałam taki własnie ochronny fartuch na brzuchu więc mam nadzieje,że ok..

miłego dnia dziewczyny!

reklama
Witam się :-)

EWAELINKA powodzenia w myciu okien ;-) ja też mam do mycia ale jakoś nie umiem się zabrać

ATANA powodzenia w organizacji :-)

DOMI rzeczywiście jak nie urok to sraczka :sorry2:

KAHAKA powodzenia w bilansie :tak:

CARINE podobno w weekend ma być śnieg :szok: ale ja w to nie wierzę :cool2:

MADISON a Ty jak tam z samopoczuciem? Mam nadzieję, że lepiej :*

moja teściowa wzięła Michaśka na spacer o do fryzjera więc mam ok 1,5h luzu mhmmmm :-):-)

ja słyszałam, że może być śnieg z deszczem, ale tylko w górach.... i w weekend chwilowe pogorszenie pogody.... tego się trzymam, bo już wczoraj pochowałam głęboko do pawlacza zimowe buty i kurtki ;D

kiedyś któraś z dziewczyn pisala o autyzmie po szczepieniach
znalazłam taki artukuł właśnie
Związek szczepień z autyzmem udowodniony! « Dziennik gajowego Maruchy

Ostatnia edycja:
martuskaa ja również większość zimowych rzeczy upchałam głęboko w szafie i marzę, żeby już na nie nie patrzeć, a co dopiero ubierać. Ale fakt, patrzyłam na prognozy i w Lublinie w weekend ma być deszczowo i do 7 stopni maksymalnie... Tragedii nie ma ;-)

Dziewczyny, ale jestem dzisiaj niedospana. Poszłam po 22:00 spać już totalnie wycieńczona całym dniem, a obudziłam się tak jakbym przed chwilą zasypiała. I mnie tak męczy dziś, w głowie zawroty i ciągle zieeeeeeewam :-)

. raludwik obudzil sie o o 22:00 cały w dreszczach, mierzę temp. a tam 39,6 szybko do wanny schłodziliśmy go potem nurofen i okłady na czoło i karkno miał 37, w dzień juz 36,6... a dzisiaj jak mlody bóg. nie mam pojeci co to bylo... bo ani krotstek,a ni bólu żadnego, ani wymiotów.jednoznacznie kojarzylo mi sie z wyrzynającymi zębami. ..muszę mu zerknąć w gębę czy czasami 6-tki nie wyszły,bo to by pasowało. nic innego mi do gowy nie przychodzi...

nie wspominajcie o powrocie zimy. ja w to nie wierzę,wcale a wcale ;) bedzie dobrze!

Sierpniowa - mam dziś tak samo! Od pobudki coś nie działa. Strasznie osłabiona jestem. Musiałam odwołać wszelkie plany, leże i odpoczywam. A juz tak fajnie i stabilnie było...

Natkusia - u mnie zle nastroje przegnane, tylko ten dzisiejszy dołek w samopoczuciu. Mam nadzieje, ze to chwilowe. Dziękuje, ze pytasz :) Mam nadzieje, ze Ty tez przegnalas wszelkie zimowe smutki i nastrój juz wesoły :)

Fiuufiuu - to mieliście wszyscy ciężka noc. Biedny synek. Myślisz, ze juz po wszystkim? U nas tez była taka sinusoida z temperatura przy tym uchu. Wieczorem i w nocy pow 39, a rano normalnie. Tylko, ze u nas juz przed południem znowu narastalo.

Beetka, Edys - jak Wasze pociechy? Mam nadzieje, ze juz zdrowe.

Kahaka - powodzenia na bilansie!

Mialam ambitne plany towarzyskie na dziś, pierwszy raz od 3 miesięcy, a tu kurcze takie osłabienie. Trudno, trzeba przeczekać, z moimi dziewczynami nie wygram przecież ;)

Dobrze, ze chociaz słońce świeci! Miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
Witam , też słyszałam że śnieg ma spaść w niedzielę :no:

Domi - daj znać co powiedział fizjoterapeuta , mnie też by się taka wizyta przydała , coraz bardziej dokuczają mi plecy

Ewaelinka- ja umyłam dziś jedno okno …na więcej mocy brak ,

Atana - to ten Czarny Koń może się okazać całkiem fajny :tak:, jakoś nie kojarzę nic innego w NH , jedynie Zajazd Szlachecki ==========ZAJAZD SZLACHECKI - KRAKÓW========== Karczma Zajazd Szlachecki Zapraszamy do hotelu i restauracji. Oferujemy smaczne dania kuchni staropolskiej i komfortowe pokoje gościnne. Zapewniamy miłą i profesjonalną obsługę, oraz rodzinna atmosferę. K

Fiuufiuu - a nie za wysoka temperatura jak na ząbki ?? , moja miała tak dwa dni z rzędu ok 39 -40 C , po lekach spadała a jak przestawały działać to od nowa ,na trzeci dzień okazało się że anginę ropną miała , zdrówka !!

reklama
Do góry