Cześć dziewczyny. Rany, własnie wróciłam od dentysty, niestety czeka mnie w przyszłym tygodniu leczenie kanałowe. Na szczęście zdjęcia nie będę robić, bo mają moje z zeszłego roku, no ale antybiotyk, znieczulenie pewnie tak.....Leczyłyście kanałowo zęby na tym etapie ciąży? Raczej jestem dobrej myśli, bo to Klinika Stomatologiczna UJ i liczę, że są tam fachowcy, którzy wiedzą jak się zajmować ciężarnymi tylko jestem po 2 antybiotykach w przeciągu 1,5 miesiąca i tym się martwię...
Dzisiaj kończę 18 tydzień, brzuch boli mnie już w sumie drugi tydzień, różnie czasem jakby coś się rozciągało, czasem uciskało. Zwykle po magnezie jest trochę lepiej, nospa jakoś na mnie nie działa, W piątek ginekolog mi powiedział, że taka moja uroda heheh. Myślę, że tak jak ja nie powinnyście się tym martwić (chociaż przyznaję ciężko mi to przychodzi), na tym etapie wszystko się tam jeszcze rozciąga.
Pozdrawiam
Dzisiaj kończę 18 tydzień, brzuch boli mnie już w sumie drugi tydzień, różnie czasem jakby coś się rozciągało, czasem uciskało. Zwykle po magnezie jest trochę lepiej, nospa jakoś na mnie nie działa, W piątek ginekolog mi powiedział, że taka moja uroda heheh. Myślę, że tak jak ja nie powinnyście się tym martwić (chociaż przyznaję ciężko mi to przychodzi), na tym etapie wszystko się tam jeszcze rozciąga.
Pozdrawiam