reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ja wybrałam już położną i już 2 razy do mnie dzwoniła z pytaniem co słychać :-)

Nie śpię. Nos zapchany, gardło czerwone... Maja mnie obudziła bo kolczyk się przyczepił do pogaduszki... potrzebowała pomocy...

reklama
Dzien dobry kobielki ;) Kurde jaka ta bezsennosc jest wkurzajaca.Niespalam do 3 a bylam tak strasznie zmeczona.Teraz normalnie oczy mi sie kleja.

Piszecie o dentyscie brryyy sadysta cholerny.Ja do 12 roku zycia ich sie wogole niebalam.chodzilam leczylam lakowalam i tak dalej mogli mnie borowac ile chcieli.Jakos na 13 latek zrobil mi sei ropniak i w 3 dentystow i kilka asystentek zaczeli mi go wyrywac zywcem bez zadnego znieczulenia bez niczego.WYobrazacie sobie 13 latka i takie cos?? Na zmiane niemogli go wyrwac.Zmieniali sie kazdy ciagnal w inna strone asystentki mnie trzymaly a ja wylam i krzyczalam.Jednego to nawet koplam tak ze prawie oknem wylecial.Od tamtej pory jedyne co zrobie to wyrwe zeba pod bardzo silnym znieczuleniem.Raz nawet prubowalam pojsc leczyc.Ale siadlam na fotelu i baba zaczela w tym zebie grzebac rozplakalam sie i ucieklam.To bylo jak juz synka urodzilam moze ze 4 lata temu.Mam okropna traume i niepojde do dentysty.Chyba ze zezwola mi pod narkoza robic.

Dziewczyny was niemartwia te bole podbrzusia??
Ja juz mam takie krotkie bole 4ty dzien i zaczynam coraz bardziej sie tym stresowac.Nie plamie niekrwawie nic ze mnie n iewycieka ale jakos zaczynam powoli panikowac :/

Madison dużo zdrowia dla dziecka, oby szybko wyzdrowiało!
misiura ja 2 tyg. temu miałam wyrywaną ósemkę, też było znieczulenie, nic się nie działo. Będzie dobrze :tak:

Czytałam, że któreś z Was mają problemy ze snem. Ja męczyłam się dzisiaj od 3 nad ranem. Każda pozycja była beznadziejna :confused: Oprócz tego zatyka mi nos w nocy. Gdzieś czytałam, że w ciąży to normalne, ale czy ja wiem...:confused:

dziewczynki, strasznie się męczycie w nocy z powodu bezsenności.... może cieplo mleko z miodem Wam pomoże????
ja, odpukać, śpię bez problemow, ale boję się, co będzie latem....

zmykam jesć sniadanie i jadę do pracy zawieźć zwolnienie, ostatnio się pokazywałam w styczniu.... ciekawe, co tam słychać
miłego dnia

witam :)

Piszecie o bezsenności-osobiście nie pamiętam kiedy ostatnio przespałam całą noc , chyba zanim urodził się mój młodszy syn, musi ponad 4 lata temu. Do tego sikam w nocy ze 4 razy i mąż chrapie tak , ze mam ochotę udusić go poduszką:no::no:

Ile się czeka na te ch****ą awidność toksoplazmozy, przecież osiwieję a niedawno farbowałam włosy:no::no:

Wszystkie miałyście zlecone badania na cytomegalię?????moja ginka mi ich nie zleciła, why??????

Madison trzymam kciuki za maluszka, grunt , ze nie zachowuje się jak chore dziecko, leczenie przyniesie szybszy skutek.

reklama
Kami - ja w pierwszej ciąży miałam robioną cytomegalię. Zlecono mi to jako jedno z pierwszych badań, tak jak na toxo, rozyczkę itp

Do góry