reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

ja też czasem chętnie wrocilabym do pracy, bo siedzenie w domu starsznie nudzi.... do poludnia jest roznie, potem corka wraca ze szkoly więc mam zajęcie i nie jestem sama:-)
ja biust mialam duzy przed ciązą, na szczęscie bardzo nie urosl, stanik myslę, że moza na koncowkę kupię nowy

reklama
Moje piersi trochę urosły, teraz mam takie duże C , pewnie przy karmieniu będą większe ,wiem że to dziwne ale ja wole siebie z małymi :) , jak karmiłam Majkę to modliłam się żeby mi te cyce wróciły do normalnego rozmiaru :)

Monya - kurczę zaczynam się zastanawiać czy to dobry pomysł , w ciąży z małym dzieckiem i 6 h lotu , chyba mi odbiło : /

Sierpniowa - ja używam palmersa do biustu , cudów nie robi , raczej też tylko nawilża .

Martuska - jak się dziś czujesz ?

Madison - jak Twój synek ?

Amelia - dziękuję, lepiej jest.... jeszcze nie jestem w pelni zdrowa, ale roznica jest znaczna ;-)

oj, z tymi cyckami to mam tak, że w ciązy bardzo "urosly" mi te otoczki wokół brodawek i same sutki jakby wieksze byly... i po ciązy z córką mialam tak samo..... co powodowało niemale problemy z karmieniem, bo musialam dac dziecku całą brodawkę, a ona się nie mieścila w malutkiej buzi.... teraz widzę jest to samo...

Mój biust urósł i boli, mam wrażenie , że wieczorem po zdjęciu stanika sportowego eksploduje.

U mnie znowu słonecznie i ciepło, wybieram się z młodym na spacerek , trzeba zgubić trochę sadełka ;-)

Madison jak synek ?????

Zmiana suwaczków hheh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się z rana. u nas dzisiaj ponuro,wietrznie i tak zimowo. a wczoraj taka wiosna była! :)
Mam zaległości w robocie, poza tym w tygodniu śmigam wyrabiać Ludwikowi paszport. Dowód osobisty ma od 2 miesiąca życia ale z racji sytuacji politycznej wolę być "kryta". Jak się coś zacznie wolę mieć dokumenty blisko,a i do międzynarodowego lotniska w Berlinie mamy 1,5h drogi.

Cześć dziewczyny
Amelia odważna jesteś z tym lotem, no ale jak masz ciążę bezproblemową to chyba nie ma się czego bać :-p

Martuskaaa super że Ci już lepiej. Tak Ci doradzałam teraz sama się wykażę, córcia mnie zaraziła, kaszel, katar i gardło, masakra... Dziś byłam u lekarza przy okazji kontroli małej i na razie nie kazała nic brać, ale jak się pogorszy to mam przyjść do niego. Córcia po kontroli zapalenie oskrzeli, na reszcie słychać, bo w piątek kiedy dostała antybiotyk to tak na wyrost bo w oskrzelach nic nie było. Mała ma już chyba trzeci raz bezobjawowe zapalenie oskrzeli...

Madison jak synek?

Fiufiuu to teraz u nas wiosennie, wczoraj pochmurno było to chociaż dziś słonecznie :-) my też wszyscy mamy paszporty w razie co :-)
Ja należę do tych mało biuściastych i wystarczyło wyjąć gąbki z push upów :-D

Beetka - teraz niestety taki czas, bardzo dużo osob choruje. Oby Tobie szybciej to chorobsko sobie odeszlo niż mi... dużo zdrowka
Madison - jak synus się czuje? jak Ty się czujesz????

Dziewczyny, jeżeli z chodzeniem u Was tak sobie, to tak pół żartem, pół serio polecam zakupić sobie elektroniczne darty- czyli te lotki z tarczą. Mój mąż kupił w sobotę i cały czas łoimy w tarczę, bo ciągle rewanże :-) Ile to się człowiek przy tym nachodzi to głowa mała. Mnie stopy do dzisiaj bolą :-):-)

W Krakowie dalej posępnie, ale nic to, muszę trochę ogarnąć siebie, mieszkanie i skoczyć do osiedlowego sklepu na małe zakupy :-)

Fiufiu - Ty niemalże jak na wojnę się szykujesz :-) Mnie się właśnie ważność paszportu skończyła ale chwilowo nie ma sensu, żebym wyrabiała bo mam w planach w drugiej połowie czerwca legalizować w końcu związek to i tak będę musiała wszystkie dokumenty wymienić. W razie czego ja będę uciekać i ukrywać się na terenie UE :-)

Kami - może ten biustonosz sportowy zbyt Ci biust jednak ściska? Ja tak miałam zanim sobie sprawiłam większy, w tym mniejszym to miałam wrażenie, że mi właśnie cycki eksplodują a teraz owszem, czuję, że je mam ale już bez jakiś efektów specjalnych :-)

Martuśka92 - u mnie nie dość, że siary nijakiej nie ma to nawet mi za bardzo sutki i aureolki nie pociemniały, może minimalnie i może to wszystko dopiero przede mną :-)

Sierpniowa - bo jak miałaś mniejszy biust, to obciążenie więzadeł było odpowiednio mniejsze, a teraz to dla nich taki mały szok. Dobrze dobrany stanik o szerszym obwodzie i ramiączkach powinien już Ci pomóc :-) Ale to wogóle taki urok większych biustów, one nigdy naturalnie nie będą tak sterczały jak te mniejsze, no chyba, że się im zafunduje operację plastyczną.

A jeżeli chodzi o specyfiki do biustu czy rozstępów to ja sobie kupiłam teraz Ziai Mamma Mia :-) Raz, że nazwa mi się bardzo podoba a dwa bardzo przyjemnie pachną. A czy rozstępy wyjdą czy nie to już zależy od indywidualnej rozciągliwości skóry. Jak ktoś ma z tym problem to może się smarować balsamami od rana do nocy a i tak te rozstępy wyjdą. Balsamy pomogą tylko nawilżyć i troszkę uelastycznić skórę :-)

reklama
Do góry