reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Magda17011 jak byłam w Pile na kursie to w sklepie esotiq bodajże w galerii bursztynowej czy jakoś tak obkupowałam się jak nie wiem co, piżamy, bielizna, no wszystko super i w rewelacyjnych cenach. W Warszawie niestety nie spotkałam takiego sklepu :eek:

KARAIWINA - napisałam ci wiadomość na priv- zobacz :-).

Natkusia - wspołczuję wydarzenia z synkeim. To musiało być straszne. Dobrze, żes ię biedak na połamał :szok:.

hej :) , chyba tylko w Krakowie dziś szaro , buro i zimno było :(

Monya - 6h sporo , bardzo ciężko było ?? , ja dodatkowo z 2 - latką lecę , mam nadzieję że jakoś dam radę i nie zwariuję :) .

Natkusia - współczuje przeżyć , nie obwiniaj się , nasze dzieci są tak żywe , że czasem ciężko zapanować i przewidzieć ich zachowania , najważniejsze że Michaś jest cały .

Madziak .. - oj tak , zazwyczaj chodzę wieczorami i szukam co by tu zjeść :zawstydzona/y:

Magda - mi wczoraj i dziś też siara poleciała , dziwne bo tylko z jednej piersi

Kahaka - biedny maluszek :-(, oby wszystko dobrze się skończyła &&

Misiura - i jak tam ? rekord Natkusi pobity ;) ?

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty &&&&&&

Amelia... Ja często latam do Barcelony więc 3 h zlecialo mi szybko, ale kolejne juz się męczyłam. Powrót za to zleciał mi szybko. Uratowało mnie mnie mój 6 letni wspołtowarzysz, który cały lot bawił sie z innymi dziećmi więc mogłam sie rozłożyć na dwóch siedzeniach.
Późniejsze widoki i wypoczynek wynagradzaja ewentualne niewygodny w samolocie.

Amelia... Ja często latam do Barcelony więc 3 h zlecialo mi szybko, ale kolejne juz się męczyłam. Powrót za to zleciał mi szybko. Uratowało mnie mnie mój 6 letni wspołtowarzysz, który cały lot bawił sie z innymi dziećmi więc mogłam sie rozłożyć na dwóch siedzeniach.
Późniejsze widoki i wypoczynek wynagradzaja ewentualne niewygodny w samolocie.

Cześć dziewczyny, witam się poniedziałkowo:-)
Zwolnienie mi się skończyło, więc dziś już siedzę w pracy. Zastałam całe biurko zawalone papierami. Póki co odsunęłam je na bok i zjadłam śniadanie. Ciężko znów przestawić się na tryb- praca.
Poczytałam po łebkach to co mnie przez parę dni ominęło, pisałyście o biustach. Kobiety z małymi- cieszcie się, naprawdę. Ja musiałam zakupić w piątek większy biustonosz- 75E- bo dotychczasowe sprawiały, że miałam jakieś krwiaki na biuście od spodu. Przy okazji zakupów zauważyłam jakie zrobiły się obwisłe. Okropność, muszę zacząć ćwiczyć bo po ciąży będą okropne, szczególnie prawa-większa. Szukam dziś jakiegoś dobrego specyfiku na ujędrnienie piersi. Stosowałam do tej pory tołpe, ale nie widzę żadnego efektu jak do tej pory. Ani skóra ładniejsza po tym, ani to nie pachnie ładnie. Jakby któraś miała coś godnego polecenia na piersi i ciało to chętnie poczytam;-)

Pozdrawiam i miłego dnia:-)

U mnie ani siary nie widac ani piersi sie zbytnio nie powiekszyly. Wiec nie wiem czy sie cieszyc czy martwic.
Sierpniowa a nie moglas przedluzyc zwolnienia?

reklama
Martuśka92 teoretycznie mogłabym, ale mam za dużo roboty w pracy. Wolę nie robić sobie 2-tygodniowych zaległości, tym bardziej, że jeszcze na takie dłuższe zwolnienie nie zamierzam iść. Ja też siary nie mam, ale to chyba za wcześnie:confused:

Do góry