reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Dzięki dziewczyny, mam nadzieję że to choróbsko się nie rozwinie, bo za tydzień w prognozach długoterminowych pokazują ok. 20 stopni :-)
Magda17011 dzięki, trochę daleko mam do tej galerii mokotów, ale jak dasz cynk o promocjach to na pewno podjadę :tak:

reklama
Czy ktoś wie dlaczego nie ma Położnych dostępnych na Tvnplayerze?

Oraz dlaczego nie mam możliwości polubień w aplikacji na smartfonie?

Atana dlatego też, kobieta w sklepie z biustonoszami poleciła mi dokupić specjalną przedłużkę do biustonosza, bo z kolei 80 E nie trzyma biustu jak trzeba. A co do rozstępów, to praktycznie cały biust w "pięknych" rozstępach mam. Fakt, że już wcześniej kilka miałam, ale teraz to porażka. No i ze strachem oglądam brzuch i uda, żeby tam przypadkiem nic nie wyskoczyło.

Sierpniowa - przedłużka też rozwiązuje sprawę jeżeli miseczka jest dobra :-) Ale wiesz, to też kwestia przymierzenia różnych modeli staników, nawet w obrębie tej samej firmy :) Są tzw. ściśliwce i rozciągliwce :-) Np. Freya ma model Arabella - super hiper seksi, uwielbiam, ale obwód spokojnie można kupić ciaśniejszy bo się rozciągnie dosyć szybko, inny model Rio, niesamowicie fajnie układa cycki i do tego ma ścisły obwód :-) To wszystko zależy od materiałów, które zostaną zastosowane. Popatrz sobie na ten blog, jakie są cuda Stanikomania! :) Stanik w większym rozmiarze nie musi być brzydkim namiocikiem czarno-biało-beżowym :-) a po prawej stronie dziewczyna zamieszcza dużo ciekawych linków
W Lublinie masz na Piastowskiej sklep Biała Magia gdzie może być fajny wybór staników i dobrze doradzą, adres wzięłam z tego linku co zamieszczam poniżej.

A można jeszcze zerknąć tutaj Ewa-Michalak.pl to są świetne staniki, ma w ofercie też karmniki ale narazie mało, liczę, że do sierpnia będzie więcej :-)

Ostatnia edycja:
Martuska - dobrze że lepiej już :tak:

Beetka - zdrówka dla Ciebie i córci . Odpukać wszystkie nieprzyjemne dolegliwości ustąpiły , najbardziej się boje że moja córka da popalić :) i że będę non stop w wc siedzieć , u mnie się już zaczęły częste wędrówki na siku ...

Magda - dla Was też dużo zdrówka , co się dzieje wszyscy chorują ? :no:

Atana - fajnie że mamy specjalistkę od staników :)

Amelia - specjalistka to może za dużo powiedziane, ale coś mi tam świta :-) Jak tylko będę umiała to pomogę i doradzę :-)

reklama
Witajcie

U nas weekend minął bardzo leniwie :-) w sobotę byliśmy u znajomych, wczoraj cały dzień w domu, nawet sobie troszkę podrzemałam :-)

Piszecie o podróżach samolotem - ja sobie nie wyobrażam lecieć z dwójką, zwłaszcza zimą ;-) na lotnisku ciepło, jak się przechodzi do smaolotu zimno, trzeba to dziecko rozbierać, ubierać ;-) a jeszcze Martynka to na tyłku 5 minut nie usiedzi ;-)biega, ucieka, chowa się :-D już się boję jak przyjdzie nam lecieć z dwójką :-D

kahaka o matko! biedny Bartuś! oby z tego wyszedł

fiufiu podziwiam za spacer! :szok: matko ja przejdę z kilometr i mam dość :-(normalnie kondycha mi strasznie siadła! a wcześniej to godzina ostrej zumby to był dla mnie pikuś, na rowerach po kilkanaście km dziennie robiliśmy! mam nadzieję, że po porodzie kondycha znów będzie ok :-)

Piszecie o cyckach - moje urosły i to sporo! oj myślę, że spokojnie 1 rozmiar ;-)

carine ja do karmienia kupiłam na targu po 10 zł :-) kupiłam przy ciąży z Martyną i służą mi obecnie. jak za 10 zł tyle lat służące to jestem bardzo zadowolona :-)

No nic zmykam coś w domu porobić i może dziś wcześniej odbiorę Martynkę ale na bank to się jeszcze zdrzemnąć muszę ;-)

Do góry