reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
No niestety Kami, tygodnie lecą, a sampoczucie kijowe.
Nie powiem, jest o wiele wiele lepiej niż w 1 trymestrze, ale do nawet jako-tako brakuje bardzo dużo. Cholera mnie już bierze. Mdłości mniej i nie takie silne, wymiotow duuuuzo mniej, ale są. Za to to wkur....zmęczenie, osłabienie, właśnie duszności, ciagle bez większych zmian. Nie mogę iść na zakupy, spacer, z dzieckiem sie bawić, o fryzjerze marze.

Przekopalam już 'wszystkie internety', uspokoilam sie, ze są dziewczyny, które tak jak ja przechodzą ciąże.
Myslalam, ze będzie jak z synkiem, jakieś mdłości, zmęczenie, niedogodności, ale cała ciaza aktywna i z energia...

Tobie został jeszcze tydzień do drugiego trymestru - życzę by u Ciebie przyniósł poprawę.

Madison dzięki :-) trzymam kciuki za poprawę Twojego samopoczucia:-) I jeszcze ten ból głowy do wszystkiego zwykle wieczorem , moja ginka powiedziałą, ze wolałaby żebym nie brała nic przeciwbólowego jeśli nie jest to absolutnie konieczne. NIby nie jest da się wytrzymać , ale męczące to. Mogę ewentualnie apap chlapnąć , on i tak niewiele mi pomoże więc pozostaje mi tylko się przemęczyć :no:

HEJKA :-) dzisiaj mam wizyte o 4 mam nadzieje,ze wszystkojest oki,ze bede mogla cos wiecej zobaczyc niz plamke .Za kazdym razem sie stresuje i tylko czekam na bijace serduszko ipotem na nic nie zwracam uwagi. Pozdrawiami przesylam duzo sloneczka bo i mnie duzo:-)

Amelia kupiłam jej to: MINNEN Rama łóżka, reg. dług./podst.szczeb - czarnobrąz - IKEA u koleżanki stoi już 2 lata i bardzo je chwaliła. Ładnie wygląda, z całym osprzetem i materacem i pudełkami na pościel zapłaciliśmy 650zł, więc całkiem znośnie ;-)
A i dorosłych dźwiga bez problemu :-)

beetka - a jaki materać do tego dobraliscie? My niebawem musimi Wiki pokój zrobić i tak się rozglądam :) a to łóżeczko bardzo przyjemnie wygląda?

beetka - a jaki materać do tego dobraliscie? My niebawem musimi Wiki pokój zrobić i tak się rozglądam :) a to łóżeczko bardzo przyjemnie wygląda?

Widziałam to łóżeczko wczoraj o ludzi, od których kupujemy mieszkanie :D ich córa na takim śpi. Oni dosyć fajnie urządzili mieszkanie i widać, że dbają o to żeby wszystko "działało i wyglądało", także chyba faktycznie musi być fajne :) Tylko tyle mogę pomóc bo ja jeszcze nie mam takich zakupów za sobą :D

Natkusia u nas właśnie śnieg sypie teraz cały czas. Martwię się co będzie wieczorem i jutro, bo wieczorem muszę się ruszyć na wizytę a jutro znowu 100 km muszę zrobić, a jak ta breja się zmrozi to będzie bardzo nieciekawie :/

Lubicie kawę Inkę ? :-) JA nie pije teraz normalnej kawy i kiedyś znajomi mi dali Inkę, bo ostatnio to ją piłam w dzieciństwie u babci do śniadania :-) I strasznie mi zasmakowała.

I dziś mam dzień na słodkie...od początku ciąży nie miałam czegoś takiego - samo słodkie chłonę od rana :dry:

beetka - dzieki :)
bpo tak patrzyłam na stronę ikei i tylko taki za 450 zł mi się rzucił w oczy, do przedłużanego łóżka :) Mam nadzieje, że moja małą będzie juz w takim sama spała jak będzie miała 2.5 roku :)

reklama
Edys moja jak miała roczek to spała sama w pokoiku w łóżeczku, potem jakieś przeziębienie i wolałam ją mieć w naszym łóżku, potem następne, potem już sama przychodziła i tak śpi w naszym łóżku już od dawna. Mam nadzieję, że dam radę ją odzwyczaić teraz jak ma swoje łóżeczko.

Do góry