Angie - kucze, ja nie pomogę, nie mam problemów z tarczycą i sie po prostu nie znam.... a samemu w ciązy coś brać na własną rękę???? nie wiem,ale fakt.... dziwni ci lekarze są.... przypomniała mi się sytuacja jak z szpitalu leżałam rok temu z plamieniem w ciązy..... nikt mi nic nie mówił... niczego.... jak pytałam, słyszałam tylko odpowiedz : "czekamy".... to sobie poczekałam na zabieg wtedy.... ach:-(
Domi -amoxycyklina jest bezpiecznym antybiotykiem w ciązy... ale wiadomo, zdrowie najwazniejsze. mam nadzieje, że szybko Cię na nogi to postawi
kobietka - ja to naprawde sie przerazilam cenami.... mam nadzieje, że sporo rzeczy po Wiki bedzie dobrych, że żadne mole się do nich nie dobrały, bo nie wyobrazam sobie kompletować calosci nowej..
Domi -amoxycyklina jest bezpiecznym antybiotykiem w ciązy... ale wiadomo, zdrowie najwazniejsze. mam nadzieje, że szybko Cię na nogi to postawi
kobietka - ja to naprawde sie przerazilam cenami.... mam nadzieje, że sporo rzeczy po Wiki bedzie dobrych, że żadne mole się do nich nie dobrały, bo nie wyobrazam sobie kompletować calosci nowej..