reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Hejka :-)

Dzisiaj jest piękna pogoda!! :tak: byliśmy z Młodym na spacerze i aż lepiej!

Wizyta na 15.20, już nie umiem się doczekać :-) dzisiaj jestem bardzo spokojna, bez stresu :-D chyba dlatego, że w piątek widziałam moją Perełkę.

DOMI matko ale Ci się dzieje.. zdrówka dużo!

MONYA ja mam to samo.. niestety większość dni to te, w których nie mogę wstać z łóżka i zero energii..

witaj MB :-) i gratuluję!

MARUŚKA to masz powód dobrego humoru :-) ja siedzę 2 msce i mam dosyć :-D jeszcze jakbym dobrze się czuła tobym była poza domem, spotykała się z koleżankami itd a tu mi się nie chce..

EDYS również powodzenia na wizycie :-) :*

KAMI na pewno będzie wszystko ok na genetycznym :tak:

WYCZEKANY ja biorę vitaminer prenatal tabletka+kapsułka :-) chciałam też brać femibion ale dosyć drogi i babka w aptece poleciła mi te a skład mają taki sam :tak:

LILITH fajnie, że dzień Ci się udał :-) a z tą windą to przegięcie :sorry2:

Miłego dnia!

reklama
hej kochane ;)
Ja dziś czuję się dobrze , wczoraj trochę mnie podbrzusze bolało ,ale przeszło może to były jelita ...sama nie wiedziałam co to ,ale minęło.

Ja biorę femibion 2 zdecydowałam się bo sporą dawkę jodu ,a ja mam niedoczynność i biorę go ,ale fakt jest drogi.

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka ;)

Marlenkus... Tez mi sie tak zdaje, ze te zwyżkowe przekładają sie naprzemian z tymi słabymi, ale ręki nie dam. Gdyby tak chociaż rzeczywiście było, to można by było to uwzględnić w planach:)

wrocilam z miasta lżejsza o parę stówek.... masakra :)) ale kupilam 2 ary spodni ciązowych, jedne dzinsowe, drugie takie po domu dresy.... i ubranka dla mojej malutkiej bratanicy... jejku, nie widzialam, że takie ciuszki są az takie drogie:szok: chyba bede musiala jednak u siebie zrobic wczesniej ten remanent ciuszkowy po Wiki, bo naraz to sie nie obkupię

wrocilam z miasta lżejsza o parę stówek.... masakra :)) ale kupilam 2 ary spodni ciązowych, jedne dzinsowe, drugie takie po domu dresy.... i ubranka dla mojej malutkiej bratanicy... jejku, nie widzialam, że takie ciuszki są az takie drogie:szok: chyba bede musiala jednak u siebie zrobic wczesniej ten remanent ciuszkowy po Wiki, bo naraz to sie nie obkupię

Witamy w zderzeniu z rzeczywistością cenową ;D ja przeglądam na allegro bo taniej wychodzi , w sklepie też zrobię zakupy ,ale nie całe ;),a i tak spora sumka mi wychodzi jak podliczam ;)

Wrocilam od lekarza, no i chyba powinnam pojsc na medycyne ;-). Niestety zapalenie oskrzeli i to dosc zaawansowane ( co ledwo mi sie w glowie miesci bo wczoraj zaledwie mnie kaszel zlapal). Dostalam Amoxycyline znowu i sterydy ktore mam brac przez 3 dni... normalnie masakra jakas no ale licze ze juz w czwartek bedzie lepiej.

Qrde dziewczyny jestem zla bo ciagle sie czuje jakas olewana przez lekarzy. Mi nikt nie zalecil nawet witamin choc zelazo na wynikach mialam niziutkie! Nie wiem czy dalej nic nie brac czy sama mam sobie cos kupis tylko co? Dzis bylam u endokrynologa-gina i pytala czy biore jakies wit. Ja na to ze nie a ona cos ze jodit powinnam brac! A potem mnie zbadala i cos sie zagadalysmy i nie dala zadnych recept, zalecen tylko skierowania na bad. Czytalam ze przy hashimoto nie powinno sie brać jodu?! Na szczescie lutke mi kazala brac dalej! Prawie 8 lat temu chodzilam tylko na nfz i od razu prenatal mialam zalecony po 1 wynikach!? Teraz co inna szkola? Samemu sobie ordynuje sie witaminy czy ja taki okaz zdrowia i nic nie potrzebuje:confused:
Domi szybkiego ozdrowienia ci życzę bidulko!

Ostatnia edycja:
Witam witam:)
postaram się na szybko Was nadrobić:)

U nas dziś piękne słoneczko,ja już wypatruje wiosny:)

Dziewczyny z Krakowa i okolic zobaczcie sobie na to https://www.facebook.com/malopolskieusg - ja się już zapisałam:)

Ja od paru dni zmagam się z kłuciem po bokach brzucha,głównie jak coś podniosę/zerwę się szybko/schylę się. I to przeważnie z prawej strony,nie wiem czy to jajnik czy co. Może przez to że tam raczej ulokowała się dzidzia, bo wieczorami jak sobie leżę to Ją/Jego czuje:)

Wizytę mam dopiero na 14 lutego-na Walentynki umówiłam się na randkę z ginem:p

Dziś byłam rano na przedstawieniu w przedszkolu połączonym z jasełkami i Dniem Babci i Dziadka. Cudnie było,aż się wzruszyłam jakiego ja już mam dużego kawalera. A tak patrząc po rodzicach to chyba byłam tam jedną z najmłodszych matek...

Domi zdrówka zyczę!!

reklama
Monya,Angie, Ojaka dzieki dziewczyny.

Angie ja w zyciu sama jodid nie wezme. Kiedys bralam jodid przy nadczynnosci tarczycy a teraz mam niedoczynnosc z hashimoto i w zyciu nie wzielabym jodid. Mi w sumie tez nikt nie kazal brac witamin, polozna nawet nie wspomniala. Ja przed ciaza bralam caly czas omega3, kas foliwoy i magnez, teraz ze wzgledu na wymioty dolozyla mi pani doktor witamine d. wiec w sumie zadnego zestawu specjalnego dla ciezarnych tez nie mam.

Do góry