Witam
Ależ miałam ochotę na chleb ze smalcem i ogórkiem! zjdałam i nadal czuję głód
a teraz mi się chce naleśników z serem
wykończą mnie te moje zachcianki
Od jutra powli wracam do pracy. mam zniesony nakaz restrykcyjnego leżenia tylko oczywiście bez szaleństw
Mexi patrzę z puktu widzenia pracodawcy - chciałabym wiedzieć jak najszybciej właśnie, żeby znaleźć zastępstwo ;-) zorganizować jakoś pracę! nie martw się ! szef, szefowa to też ludzie - na pewno zrozumieją :-)
oszqrde dopiero pierwsza wizyta? jak Ty wytrzymałaś ? trzymam kciuki choć na pewno jest wszystko dobrze
magda u nas to samo z Martynką! do tej pory wszystko robiłyśmy razem a teraz mąż przejął dużo obowiązków :-) niby mają te nasze dzieci nie wiele ponad 4 lata, wydawałoby się , że to takie małe pierdołki, ale jednak sporo rozumieją :-) ja pamiętam jak Martysi chrzestna była w ciąży to się mnie mała pytała czy jak cioci Iwonce urodzi się dzidziuś to nadal ją będzie kochać! aż mi się wtedy łza w oku zakręciła aczkolwiek wiem, że u nas może być ciężko, bo Martynka była jedynaczką, pierwszą wnusią, prawnusią więc jest rozpieszcozna jak nie wiem co! a tu niebawem wszystko się zmieni! chociaż na pewno nie zmieni się moja miłość do niej :-) zawsze będzie moją kochaną córeczką, wymarzoną, wyśnioną :-) bo ona jest dokładnie taka jak ją sobie będąc w ciąży wyobrażałam :-)
ojaka hmmm mój lubi mechanikę, elektrykę, elektronikę a teraz jeszcze lubi się ładnie ubrać
więc jemu teraz na pewno kupiłabym jakąś fajną koszulę (o na Walentynki mu kupię ;-))
No nic! idę ściągnąć pranie bo nowe się pierze i za zmywanie się wezmę! a później może skoczę sobie na rynek po ser do naleśników
chociaż zimno u nas jak diabli ;-)